Asigura-te ca angajatii tai raman hidratati! Instaleaza un dozator de apa pentru birou!

dozator apa birou

Apa este un element esential in viata de zi cu zi a oricarui om. S-a dovedit ca folosirea unui dozator apa birou la locul de munca este de un real ajutor pentru sanatatea si eficienta angajatilor.

Angajatorii au datoria de a le oferi acestora acces la apa potabila, iar un astfel de dispozitiv este ideal pentru a asigura hidratarea lor. Vrei sa stii care sunt avantajele oferite de un dozator de apa? Descopera-le in cele ce urmeaza!

Apa la indemana la orice temperatura

Cu ajutorul unui dozator de apa pentru birou pus la dispozitie de H2On, angajatii nu vor mai fi nevoiti sa foloseasca alte dispozitive pentru a-si prepara o cafea sau un ceai si, in acelasi timp, vor economisi si timp. Astfel, acesta permite eficientizarea timpului din pauzele de masa.

De asemenea, aparatul iti permite sa economisesti si bani, intrucat se va folosi mai putin curent pentru incalzirea apei. O idee foarte buna este sa asezi dozatorul de apa la indemana tuturor, pentru ca acesta sa fie accesibil oricarui angajat. Astfel, acestia nu vor mai fi nevoiti sa ajunga pana in bucatarie, ci se pot hidrata direct in birou, de exemplu.

Mai multi angajati multumiti

Pana la urma, principalul motiv pentru instalarea unui dozator de apa pentru birou este fericirea angajatilor tai. Indiferent daca acesta va fi folosit pentru cafea sau doar pentru hidratare, dozatorul va fi de un real ajutor pentru toata lumea.

Intrucat angajatii vor putea sa se bucure de facilitatile oferite de acesta, ei vor fi mult mai eficienti si productivi in timpul zilei. Este dovedit stiintific faptul ca productivitatea si concentrarea sunt cu atat mai crescute cu cat consumul de apa este mai ridicat, intrucat creierul va avea mai multa putere pentru a functiona mai rapid.

dozator apa birou

Sanatatea este pe primul loc         

Apa este esentiala pentru corpul uman, intrucat este unul dintre elementele care ii permit acestuia sa functioneze corect. Acesta este si motivul pentru care majoritatea locurilor de munca isi incurajeaza angajatii sa ramana hidratati. Cand oamenii sunt hidratati, nu doar ca se simt mai bine, dar sunt si mai productivi. Chiar daca nu toti si-au format un obicei de a bea suficienta apa zilnic, un dozator de apa pentru birou ii poate ajuta sa isi schimbe stilul de viata in bine.

Daca simti ca poti face ceva mai mult pentru angajatii tai, nu uita sa le amintesti constant ca este necesar sa ramana hidratati. Poti face acest lucru prin intermediul unor postere, prin mici discursuri la inceputul sedintelor sau chiar cu ajutorul unor email-uri. Eficienta angajatilor provine si din modul in care acestia se simt. Asigura-te ca au acces usor la o sursa de apa curata si racoritoare, pentru a ramane hidratati pe tot parcursul zilei de munca. Odata ce ai instalat un dozator de apa pentru birou, vei observa numeroase schimbari in bine in ceea ce priveste ritmul de munca al tuturor. Timpul va fi cu mult eficientizat, angajatii vor fi mai relaxati, iar treaba va merge la productivitate maxima. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*