De ce să alegi un camion Scania?

cap tractor

Orice șofer de camion ar trebui ca, măcar o dată în viață, să conducă un camion Scania. Știm, pare o afirmație puternică, dar e foarte întemeiată. Și de ce spunem asta? Citește în continuare ca să afli motivele pentru care ar trebui să cumperi un cap tractor Scania.

O reputație obținută pe merit

Compania suedeză Scania și-a creat o adevărată reputație în industria constructorilor de camioane. Aceasta se află printre primele locuri în preferințele europenilor. Șoferii descriu camioanele Scania fiind robuste, de încredere și foarte confortabile. Partea cea mai bună este că în România se află cel mai  mare centru Scania din sud-estul Europei. Așadar acum este și mai ușor să profiți de ce poate oferi Scania.

Performanța înseamnă siguranță

Pe lângă reputație, mai există și factorul performanță. Clienții de camioane Scania doresc drumuri fără probleme în cele mai bune condiții de siguranță și confort. Toate tipurile de autocamioane de la Scania oferă necesarul unui drum sigur.

Economisește conducând

Șoferii de camioane mai sunt interesați și de un alt factor esențial: consumul. În ultimii 24 de ani, Scania a realizat imense progrese tehnologice, în special în direcția reducerii de carburant și emisii. Începând cu 2004, camioane Scania rulate și noi au fost echipate cu un sistem de monitorizare a consumului de carburant. Cu 25 de ani vechime, Scania Stremline 143 s-a prezentat în condiții tehnice bune. În alte cuvinte, modelele de camioane Scania se pot prezenta în aceeași stare tehnică dacă sunt întreținute corespunzător.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*