Nu ai banii necesari ca sa-ti pornesti propria afacere? Nicio grija! Start-up Nation ofera fonduri nerambursabile!

Nu e ușor în ziua de azi să faci față tuturor încercărilor pe care ți le pune în cale viața. Mai ales atunci când e vorba despre propria ta afacere și când te afli la început de drum. Fie că e vorba despre documentație, costuri despre care nu știai sau probleme legate de legalitate, vine un moment în care trebuie să recunoști! Ai nevoie de ajutor! Și nu doar cu consultanța privind procedurile de înființare, costuri, etc. Ci și când vine vorba de fonduri care să te ajute să te descurci.  Ei bine, poate ar trebui să știi că nu mai e nevoie să te chinui dacă te afli la început de drum. Pentru că poți beneficia de finantare start up nation. Cum intri în posesia fondurilor nerambursabile europene? Prin accesare fonduri Start up Nation.

În primul rând, trebuie să știi despre Start up Nation că acesta este un program menit să te ajute la începutul carierei tale de antreprenor. Poți beneficia de finantare start up nation (fonduri nerambursabile europene în valoare de 200.000 de lei!) dacă îndeplinești condițiile de înscriere. Mai departe, dosarul tău va fi verificat de specialiști. Iar dacă vei trece și de pragul acesta, ești mai aproape de faza de accesare fonduri Start up Nation!

Dacă vrei să te asiguri că beneficiezi de toate avantajele Start up Nation, poți apela și la niște servicii de consultanță ca să te ajute de la primii până la ultimii pași. Parcursul poate fi unul destul de anevoios de unul singur. Sau poate că nu ești genul de persoană care se înțelege bine cu partea birocratică.  Așa că, de ce să nu accepți puțin ajutor?

Pe același principiu este recomandat să mergi și când vine vorba despre Start up Nation. De ce să nu pornești la drum cu 200.000 de lei fonduri europene nerambursabile care să îți oferă o scurtătură către succes?

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *