camioane Scania

Cele mai importante lucruri de care sa tii cont atunci cand achizitionezi un camion

Achiziționarea unui vehicul este o investiție mare și este întotdeauna o provocare. Responsabilitatea devine și mai mare în cazul cumpărării unui camion, a unui cap tractor sau a altui vehicul de mari dimensiuni. O astfel de investiție este una extrem de importantă și este firesc să îți dorești să genereze profit. Iată la ce trebuie să fii atent când faci o astfel de investiție:

Gradul de confort

Un șofer din industria transportului de mărfuri trebuie să-și petreacă cea mai bună parte din zi în cabina camionului. Aici gradul de confort joacă un rol important în eficiența și randamentul activității desfășurate. Unele dintre cele mai confortabile cabine sunt chiar cele de la modelele de camioane Scania. Toată lumea știe deja că tot ce înseamnă camioane Scania se regăsește în top 5 cele mai bune camioane din toate timpurile. De exemplu, modelele de semiremorca Scania R-series sunt concepute într-o manieră care îi conferă șoferului un mediu de lucru ergonomic. Aceste camioane Scania sunt dotate cu diferite funcții ce ameliorează condițiile de muncă și cresc productivitatea. Ele includ  o masă extensibilă pe partea pasagerului, butoane de comandă integrate în volan și un pat extensibil ajustabil.

Comportamentul pe care camionul îl are la drum

Felul în care funcționează un cap tractor sau un camion la drum lung spune multe despre fiabilitatea acestuia. Este important ca un camion second hand sau nou să te ducă din punctul A în punctul B în siguranță și fără dificultăți pe drum. În situația aceasta, Scania este învigătoare. Modelul de semiremorca Scania S 500 a câștigat testul comparativ european, surclasându-și concurența. Principalele atuuri care i-au adus titlul de învingătoare au fost: comportamentul la drum, performanța ridicată și gradul de confort. Toate aceste caracteristici dovedesc centrarea pe nevoile șoferului și adaptarea acestora la mediul de muncă.

Performanța și fiabilitatea

Același test comparativ european scoate în evidență și alte atribuții ale unui cap tractor Scania. Testul de 1000 de puncte vizează o mulțime de caracteristici ale camioanelor cu ajutorul măsurătorilor obiective.

Camioanele Scania vin cu funcții care susțin nevoia dumneavoastră de performanță și de fiabilitate: Active Prediction, Cruise Control sau Downhill Speed Control fac ca Scania să aibă performanță considerabil îmbunătățită. Funcția Pulse permite creșterea vitezei, iar Glide permite o rulare liberă mai îndelungată, determinând un consum mai redus de combustibil.

Alt criteriu al performanței Scania este dat de viteză. Modelele de cap tractor Scania au dovedit că sunt printre cele mai rapide. Scania S 500 este mai rapid, inclusiv la accelerarea inițială, la rularea pe drumuri în rampă și la croaziera pe șosea.

Costul – un criteriu important!

O semiremorca Scania se dovedește a fi o achiziție ingenioasă, dar mai rămâne de analizat și planul tău financiar. Scania are grijă și de aspectul acesta și oferă alternative eficiente, cum ar fi:

Leasing-ul operațional este un serviciu unic în țara noastră. Acesta a luat naștere în colaborare cu Scania Credit și Scania Romania. Scopul principal al serviciului de leasing operațional este asigurarea unor alternative și soluții financiare și de asigurare pentru cumpărători. Costurile sunt ușor de anticipat, iar gestionarea riscurilor face ca eventualele probleme de funcționare să fie acoperite.

Oferta promovată de serviciul de leasing operațional este una foarte avantajoasă. Aceasta presupune un avans cu doar 3 rate la camioanele rulate. Perioada de finanțare este între 1 și 4 ani. Oferta este valabilă doar pentru anumite vehicule. Anul de fabricație trebuie să pornească de la 2013. De asemenea, vechimea maximă la finalul acestei perioade de finanțare este de 76 de luni de la data fabricației.

Scania România are întotdeauna un parcurs centrat pe nevoile clientului. Performanța, gradul de confort, fiabilitatea și consumul sunt caracteristicile pe care se bazează modelele de camioane Scania.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *