Important pentru familiile indoliate

Cel mai important lucru pentru familiile indoliate este sa nu isi piarda cumpatul in cele mai dramatice momente, sa nu isi paseze sarcinile de la un membru la celalalt si sa nu se saboteze reciproc. Pentru rudele decedate in afara tarii se recomanda apelarea la firmele autorizate pentru servicii repatriere decedati.  Pe fondul durerii sufletesti oamenii nu mai sunt aceeasi cu cei din vremurile bune, ci devin cautatori de noduri in papura, judecatori si acuzatori.

De la inceput, familiile care au un deces in spatiul european trebuie sa fie convinse de necesitatea solicitarii de servicii repatriere decedati Anglia  oferite de firme serioase si autorizate, care au vechime in domeniu, experienta si multi clienti multumiti.

Solutia cea mai eleganta este sa se solicite consiliere funerara profesionista si sa se hotarasca impreuna cu expertul care raspunde de tara in care a avut loc decesul pasii care sunt de urmat.

Apartinatorii ar trebui sa inteleaga faptul ca nici Papa Pius in persoana nu ar putea sa puna la punct dosarul de repatriere, fiindca multe state europene nu elibereaza aceste documente persoanelor fizice, chiar in calitate de apartinatori, ci numai firmelor de pompe funebre.

Asa ca  nu faceti drumuri inutile si nu trimiteti pe nimeni degeaba dupa cel decedat! Alte informatii importante de care trebuie sa tineti seama sunt:

-mortul nu poate fi adus in Romania in orice fel de sicriu, fiindca drumul lung si zilele in care a asteptat sa fie repatriat ar da mari batai de cap. Sa nu credeti ca va duceti cu un sicriu obisnuit si va intoarceti cu cel decedat fiindca va apartine. Chiar nu mai puteti decide in privinta alegerii sicriului, fiindca sunt sicrie tip, iar acestea se sigileaza inaintea plecarii spre tara. In general doar firmele de pompe funebre reusesc sa obtina aceste sicrie fabricate special: primul din zinc, prevazut cu valve si al doilea din lemn natural 100% de esenta tare. Intre cele doua exista si o perna de protectie care nu lasa lichidele sa curga.

-se exclude si aducerea decedatului cu masina personala sau cu o masina obisnuita, fiindca fara masina funerara autorizata transportul funerar nu poate sa aiba loc!

Chiar daca mortul va apartine, legile nu pot fi incalcate, asa ca uniti-va, strangeti banii necesari si apelati la cea mai buna firma de servicii funerare!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*