Metoda simpla de delimitare a unui spatiu

Atunci cand amenajam un spatiu de birouri sau chiar propria casa, de multe ori vrem sa folosim elemente de design care sa atraga atentia sau care sa dea un plus de eleganta. Prin folosirea unor panouri sticla decorativa, putem ajunge la rezultate uimitoare, indiferent de zona pe care o amenajam.

Panouri sticla decorative pentru delimitarea unui spatiu

Birouri – atunci cand dorim sa amenajam un spatiu nou de birouri, putem crea diferite zone separate de panouri de sticla decorative, care sa fie izolate de restul incaperii. Fie ca dorim sa creeam un spatiu de luam masa, sau o mica sala de conferinta, utilizatea unor panouri sticla decorative ne vor fi de folos. Uita de peretii care se cladesc destul de greu si care iau o buna parte din lumina naturala; panourile de sticla decorativa permit patrunderea luminii naturale indiferent de nivelul de matifiere pe care il au. Montajul lor este destul de simplu, insa este bine sa apelam la specialist deoarece este un proces minutios si este nevoie de foarte multe atentie atunci cand panourile sunt montate.

Acasa – conform noilor tendinte, multi oameni aleg sa foloseasca panouri sticla decorative in detrimentul usilor clasice, mai ales in zonele de living sau acolo unde nu se poate monta o usa. In ultimii ani au avut loc schimbari majore in ceea ce priveste compartimentarea apartamentelor si caselor. Astfel, constructorii urmeaza in mare acelasi proiect, si anume camerele decomandate. Multi isi doresc inchiderea acestor zone sau camera open-space, asa ca solutia cea mai buna este folosirea unor panouri de sticla decorative.

Panouri sticla decorative pentru bucatarie

Faianta din bucatarie a devenit in ultimii azi mai mult o povara decat un element estetic. Observam ca din ce in ce mai multi oameni aleg sa foloseasca panouri sticla decorative in detrimentul faiantei clasice. Dispobibila in diverse nuante si modele, panoul de sticla decorativ este mult mai usor de aplicat, fiind nevoie doar de o solutie cu care sa o aplicam pe perete. In acest caz, nu este nevoie de serviciile unui profesionist deoarece aceste panouri sticla decorative pentru bucatarie sunt foarte usor de aplicat. Mai mult decat atat, ele aduc un plus de eleganta si naturalete si sunt foarte usor de curatat. Fiind mult mai practice decat clasica faianta, panourile de sticla decorativa au suprafata neteda astfel ca ai nevoie de o laveta uda cu care sa o cureti.

Panouri sticla pentru decor

Aceste panouri sticla decorative pot fi si un element important de decor, mai ales atunci cand iubim designul interior. El poate fi folosit in diverse restaurante, cafenele, muzee, in orice tip de incapere care permite montarea lor.

Panourile de sticla decorative pot avea diverse striatii, modele inscriptionate si pot avea un nivel mai mare sau mai mic de matifiere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*