Noile tendinte pentru domeniul HORECA

Pe masura ce anii trec, piata ospitalitatii creste si se schimba foarte repede la fel ca in moda. In prezent, concurenta pe piata este acerba, iar cheia succesului este sa diferentiati afecerile intre ele. Trebuie sa creati o identitate unica pentru brandul dvs printr-un interior individual si creativ, care duce pe oricine cu gandul la 3 lucruri: gustul, mirosul si nu in ultimul rand simtul vizual.

Sa fii in trend este important si, de asemenea, sa-ti faci clientii sa se simta bineveniti. Nu poti multumi pe toata lumea, dar cel putin poti face un efort pentru a extinde longevitatea afacerii. Tendintele de design interior s-au schimbat mult, de la stilul industrial cu acele culori pamantesti, piese grele de decor la materiale precum catifea, finisaje aurii, culori pastelate si lemn cald. Punerea in aplicare a noilor tendinte cool sau doar a unor elemente care sa imbunatateasca locatia va aduce mai multi oaspeti. Pentru toate acestea puteti opta cu incredere pentru echipamente horeca, care ne ajuta sa fim mereu in ton cu moda.

In tendintele anului 2020 putem gasi urmatoarele:

  • Minimalismul – cheia succesului;
  • Verde;
  • Panouri din lemn, decoruri excedentare;
  • Culori pastel;
  • Background-uri unice.

1. Minimalismul

Cateva elemente de accent pot da o estetica curata si frumoasa oricarei locatii. Acest stil are un impact puternic asupra oaspetilor dvs., oferind spatiului un aspect modern. Daca publicul tinta este mai tanar, va deveni atragator pentru ei. Piesa centrala poate fi bara, panourile din lemn, o piesa de mobilier sau chiar un decor. 

2. Verde – in ton cu natura

Cateva tendinte le putem gasi inca de anul trecut. Impactul profund pe care plantele si natura il au asupra oamenilor ii face pe proprietari si manageri sa doreasca in totalitate sa implementeze unele elemente in proiectarea locatiei si sa o accesorizeze cu elemente unice, care sa ii ofere clientului o stare de bine, astfel incat sa revina oricand cu drag.

3. Panouri din lemn, decoruri

O noua tendinta pentru designerii care au explodat este folosirea lemnului cald pe pereti, pe o bara, pe tavan in diferite forme si moduri. Unele dintre restaurante incearca sa transmita oaspetilor lor sentimentul confortabil si primitor. Acestea sunt doar cateva exemple despre modul in care panourile din lemn pot fi utilizate. Culorile pamantesti si lemnul, joaca un rol cheie. Jocul cu diferite texturi si materiale poate transforma instantaneu un loc.

4. Culorile pastelate

Aceasta este una dintre tendintele noastre preferate in acest an. Din ce in ce mai multe restaurante aleg culorile pastelate, senzatia de caldura si mangaiere pe care o obtineti cand le vedeti este ideala pentru oaspetii dumneavoastra. Alegerea unui amestec de culori pastelate, cum ar fi roz deschis, verde, albastru deschis, albastru si galben – auriu, fara a fi prea indraznete si scandaloase creeaza imaginea unui design interior modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *