Muncă vs. Mirajul câștigurilor mari, Videochat vs. Onlyfans

Încasările mari sunt dintotdeauna un „borcan cu miere” pentru femeile care caută independență financiară. Videochatul a fost prima industrie din România care a adus în lumină câștigurile mari obținute din imagine, dar pare că OnlyFans vine cu ceva nou. Apărut pentru prima dată acum șase ani, OnlyFans promite mulți bani într-un timp scurt și cu un minim de efort depus. Dar oare lucrurile stau chiar așa? Prezența constantă în online nu este necesară, imaginea impecabilă nici ea tot timpul, nu există un program fix și nici interacțiune directă cu abonații. Totuși, de ce un model OnlyFans nu câștigă cât un model videochat?

Muncă vs. mirajul câștigurilor mari

Studii făcute în 2021, atunci când platforma „a înflorit”, arată că încasările din OnlyFans sunt în majoritate făcute de modele de top. Un mare avantaj aici îl au și influencerii și vedetele, care vin cu o bază de fani deja creată. Mirajul platformei nu reflectă, însă, realitatea, care arată că media câștigurilor este undeva la 180$ pe lună, în timp ce, în videochat, un model aflat la început de drum poate ajunge la încasări de 3000$ chiar din prima lună. Oare câte dintre fetele care își creează un cont pe OnlyFans ajung la aceste sume? În ambele cazuri, nu se câștigă decât prin muncă.

Să fii model videochat înseamnă să investești în tine, în imaginea și educația ta. Trebuie să știi cum să porți o conversație, să vorbești bine engleza, chiar și alte limbi, să știi să asculți activ și să empatizezi. În OnlyFans, pare suficient să postezi o fotografie sexy. Dar oare este? Un model OnlyFans este creator de conținut, fotograf, make up artist, manager, este omul care se ocupă de promovare, de recuzită, de echipament tehnic și tot el vine cu banii. Le face pe toate și chiar și în plus. În videochat, există o întreagă echipă în spate, fiecare cu rolul lui bine stabilit și oricând gata să ajute. Modelul nu își face griji de toate aceste aspecte, și se axează strict pe membrii comunității. Este o altă cheie a succesului, să fii ajutat atunci când ai nevoie.

Dacă în videochat, modelele câștigă bani atunci când sunt în online, uneori chiar și când nu sunt prezente fizic pe platformă, principala formă de monetizare în OnlyFans este abonamentul, pe care membrii îl plătesc pentru a avea acces la conținut. Două trei ore de muncă pe săptămână se pot transforma în 7/7 înainte să apară primele rezultate. Nu este și cazul videochatului, unde nu există ore suplimentare, nici măcar discuții extra cu membrii pentru a-i putea păstra. Studioul promovează constant modelele, dar cu grijă, ținându-le departe de ochi cunoscuți. Totul este strict confidențial în videochatul adult, lucru care nu se întâmplă și atunci când ești pe cont propriu. Promovarea în OnlyFans se face pe rețelele sociale, fără perdea. „Cea mai întâlnită întrebare în discuțiile cu fetele care vin la interviuri este cea legată de confidențialitate. În videochat poți bana diferite țări, iar site-urile sunt pline de modele. Dacă nu spui nimănui cu ce te ocupi sau ce nickname ai, va fi foarte dificil pentru cineva să te găsească pe vreun site. În timp ce, pe OnlyFans, trebuie să îți faci contul cunoscut. Iar cea mai simplă cale este prin intermediul rețelelor de socializare. Și atunci cum rămâne cu confidențialitatea?” spune Teodora, manager Rich Girls Studio, unul dintre cele mai mari studiouri de videochat.

Mirajul câștigurilor mari obținute prin muncă puțină este un mit. Munca și câștigurile mari sunt direct proporționale, iar pentru cineva aflat la început, toate astea pot fi „prea mult”. Un studio de videochat îți asigură un cadru stabil, indiferent că ești un novice sau că ai ajuns deja să câștigi 10.000$ în doar două săptămâni Succesul vine dacă acționezi constant și te înconjori de oameni care cred în tine. Cu o poză sexy nu se face „primăvară”, dar „primăvara” poate începe cu o discuție interesantă cu cineva din alt colț al lumii. 

Sursa foto: RichGirls-Studio.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*