Mobilier tineret pentru spatii mici

mobilier tineret

Spatiile mici ale dormitoarelor necesita un mobilier tineret care sa eficientizeze pe cat de mult posibil dimensiunile camerelor. In special in cazul apartamentelor, dimensiunile camerelor sunt reduse, astfel ca tinerii sunt nevoiti sa renunte la multe dintre necesitatile lor pentru a putea avea un dormitor organizat. Mobilierul special creat pentru aceasta categorie de varsta este special conceput pentru a oferi eficienta si eficacitate clientilor.

Dormitorul este spatiul in care ne reincarcam bateriile pentru o noua zi. De asemenea, este si spatiul in care articolele vestimenatre si obiectele personale isi gasesc locul potrivit. Pentru a avea parte de un dormitor organizat, clientii aleg pentru spatiile mici un mobilier cat mai practic si compact.

Patul din dormitorul unui tanar este elementul esential. Procesul tehnic la care sunt supuse materialele din care este confectionat este extrem de relevant pentru durabilitatea acestuia. Functionalitatea este data de ceea ce patul ofera in plus in afara de odihna. In acest sens o lada de depozitare este exemplul perfect.

Lenjeriile sau obiectele mai putin folosite pot fi depozitate in lada patului. Accesul la aceasta lada trebuie sa se faca cat mai simplu cu putinta. Unele paturi sunt concepute cu somiera cu pistoane pe gaz, special adaptate pentru usurinta folosirii acestui spatiu de depozitare. Somiera se va ridica cu foarte putin ajutor, iar accesul la lada va fi permis fara a fi necesar ca somiera sa fie sustinuta.

Pentru tinerii care simt nevoia de a avea mai mult spatiu la dispozitie in dormitor, cele mai recomandate sunt modelele de pat care se rabateaza pe perete. Astfel, pe parcursul zilei, in timpul in care patul nu este utilizat, se poate crea un spatiu generos in dormitor.

Dulapurile special concepute pentru mobilier tineret

In ceea ce priveste piesele de mobilier, dulapurile isi au, la randul lor, locul lor important in camera unui tanar. Un mobilier destinat utilizarii de catre tineri trebuie sa fie prevazut cu cat mai mult spatii de depozitare care sa permita o organizare facila a lucrurilor.

Compartimentarea dulapurilor dintr-un set de mobilier tineret este special adaptata pentru a raspunde acestor nevoi. In vederea mentinerii ordinii in lucruri si pentru a putea ajunge mai rapid la obiectele de interes, dulapurile pot avea incluse sertare sau organizatoare.

Pentru a crea o armonie intr-un dormitor pentru tineret, producatorii propun o paleta vasta de culori. Nuantele preferate in prezent cu cele de wenge, gri sau alb lucios. O camera de tineret poate fi amenajata in mai multe nuante, creand astfel o atmosfera foarte placuta.

Pentru un efect impresionant si un joc de culori deosebit puteti alege ca dulapurile, comodele sau noptierele sa aiba doua nuante. Carcasa pieselor de mobilier poate avea o nuanta neutra, de stejar sonoma sau stejar salbatic, iar fronturile pot avea nuante mai indraznete.

Alegerea dintre lucios sau mat pentru dulapurile din dormitorul de tineret se vor face in functie de preferinte. Dezirabil ar fi ca toate elementele de mobilier sa respecte aceeasi structura. Spre exemplu, in cazul in care alegeti ca fronturile dulapului sa fie lucioase, optati pentru aceeasi varianta si in cazul noptierelor si comodei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*