Unde poți petrece cele mai frumoase momente din concediul tău? Poate că-n Maldive!

Vacanța joacă un rol esențial în viața fiecăruia dintre noi. După o perioadă încărcată de activități aferente serviciului, este responsabilitatea noastră să ne deconectăm de la toate responsabilitățile și să ne oferim prilejul de a ne bucura de ceea ce este frumos în viață. În timp ce unii dintre noi preferă destinațiile cât mai apropiate, respectiv cele din țara noastră, alții se orientează către alte zone, respectiv cele exotice. În această categorie se înscrie și destinația Maldive, la care poți ajunge direct cu charter (zbor direct cu sau fără stop de alimentare) din București și Cluj Napoca. Prețurile de care ai nevoie și multe alte informații cu privire la acest aspect poți afla pe parcursul rândurilor următoare!

Care sunt costurile asociate unei vacanțe în Maldive?

La ora actuală, te poți bucura de o vacanță în Maldive al cărei preț pornește de la 1169 € de persoană. Aceasta include 7 nopți de cazare, bed & breakfast, half board, all inclusive, ghid turistic, bagaj de cală, taxe de aeroport și transfer până la resort. Prețul este același, fie că este realizat cu barcă rapidă sau cu hidroavionul.

De ce să alegi Maldive drept destinație turistică?

Încă de mai bine de câțiva ani, Maldive se regăsește pe lista preferată de destinații turistice a românilor. Nici nu este de mirare, întrucât se află la o distanță considerabilă, ceea ce ne face să ne relaxăm și să scăpăm de toate grijile de zi cu zi. Mai mult decât atât, este o destinație perfectă atât pentru cupluri, cât și pentru familie, întrucât oferă un grad ridicat de lux. De aceea, aici poți să petreci și să sărbătorești diverse momente, cum sunt cele de 1 Decembrie, Crăciun 2021, Revelion 2022, 1 Martie sau 8 Martie 2022.

Unde găsești cele mai bune oferte pentru Maldive?

În cazul în care vrei să te asiguri că faci cea mai bună decizie în conformitate cu raportul calitate-preț, este momentul să urmărești roju.ro. Aici ai parte de diverse oferte de vacanță cu discount-uri, alături de alte oferte Early Booking sau Last Minute. Ești la un singur click distanță față de nisipul fin, water villa, SPA, lux, apa de culoare turcoaz și nenumărate activități pe care le poți practica în această zonă. Vorbim aici despre night fishing, submarin, scuba diving în marea barieră de corali și lista poate continua!

Pentru o ofertă detaliată și toate informațiile necesare, discută cu un agent de turism, în special dacă ai nevoie de o personalizare a vacanței tale sau dacă ești cu un grup de prieteni care visează Maldive: https://www.roju.ro/oferte-personalizate/

Despre ROJU Travel:

ROJU Travel este o agenție de turism organizatoare din anul 2007 cu agenții fizice în Galați și cu birouri în București.

Integrează în website-ul propriu peste de 178.000 de operatori de cazare din toată lumea pentru cea mai buna experiență a turistului și pentru a facilita ofertarea în timp real, afișând statusul „disponibil” pe www.roju.ro.

Alege filtrul de disponibilitate și se vor afișa doar vacantele cu disponibilitate pe loc!

Suntem foarte prompți și pe chat, e-mail sau social media:

www.facebook.com/roju.ro

www.instagram.com/roju.ro

Iacob Traian Aurelian

rezervare@roju.ro

0752.200.003

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *