Mai mulți locuitori din Ghiroda vor rămâne fără gaz

Foto: Flickr

Delgaz Grid a finalizat lucrarea de investiții în comuna Ghiroda, lucrare ce a constat în înlocuirea conductelor pe o lungime de un kilometru. Această investiție a fost făcută cu scopul de a îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă.

Pentru a putea cupla conductele, reprezentanții companiei au anunțat că este nevoie de întreruperea furnizării gazelor naturale. Din acest motiv, mulți locuitorii din Ghiroda vor rămâne fără gaz. Astfel, se vor face întreruperi pe străzile: Victoriei, Sinaia, Făgăraș, Câmpiei, Stejarului, Semenic, Bucegi, Predeal, Herculane, Ceahlău, Ialomiței, Vălișoara, Munteniei, Rarău, Retezat, Pietrele Doamnei, Bușteni, Plopilor, Cerbului, Căprioarei, Calea Lugojului și în zona de blocuri Caraiman.

Întreruperea alimentarii se va face marți, începând cu ora 08:00. Se va relua serviciul de distribuție la ora 18:00. În cazul în care, la realimentare, oamenii vor simți miros de gaz, sunt rugați să contacteze compania la următoarele numere de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit) și 0265.200.928 (număr taxabil).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*