Hoții care furau catalizatoare, prinși de polițiști

Foto: Flickr

Furtul de catalizatoare auto este un eveniment neplăcut, dar durabil în Municipiul Timișoara. Piesa este una extrem de scumpă și tot mai mulți șoferi din localitate s-au trezit că mașinile proprii nu o mai au. Reclamațiile au fost din ce în ce mai multe, dar nimeni nu făcea nimic. Totuși, polițiștii de la sectorul 3 Timișoara au dat o veste bună: au fost prinși trei dintre ei. Este vorba despre trei bărbați din Vaslui care au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii Secției 3 Timișoara pentru comiterea unor furturi de componente auto.

„Joi, în urma investigațiilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii Secției 3 Timișoara au reținut trei bărbați de 20, 38 și 40 de ani din Vaslui. În noaptea de 10 spre 11 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Timișoara au surprins în flagrant trei bărbați care au sustras trei catalizatoare de la trei autoturisme parcate pe străzile Hebe și Crizantemelor din Timișoara. Componentele auto au fost recuperate de polițiști. În microbuzul cu care se deplasau au fost găsite mai multe ustensile folosite pentru comiterea furturilor, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au afirmat reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore și conduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*