Leasing auto SH – solutia pentru o masina de calitate

Mai devreme sau mai tarziu, vine acel moment in care realizezi cat de mult te-ar ajuta o masina personala. Poti sa ajungi simplu si rapid la destinatie, poti sa pleci oricand vrei tu in excursii si te bucuri de un grad sporit de confort. Insa, lucrurile incep sa se complice in faza de luare a deciziei. Preturile iti depasesc cu mult prea mult bugetul si te afli in situatia in care trebuie sa te reorientezi si sa alegi alt model de masina. Cu toate acestea, exista o varianta care nu te va pune fata in fata cu zeci de compromisuri si datorii uriase: leasing auto SH. Daca doresti sa achizitionezi un Mercedes la mana a doua, de cea mai buna calitate, il gasesti aici: https://auto-leasing.ro/marca/mercedes-benz/.

Aceasta varianta este ideala din mai multe puncte de vedere si vine sa iti dea o mana de ajutor atunci cand iti doresti sa ai prima ta masina. Finantarea de tip leasing auto SH nu implica timp mult pierdut intre reprezentanta si banca, iar ratele vor fi special concepute dupa posibilitatile tale financiare. In plus, inca din momentul in care semnezi contractul si te asezi la volanul autoturismului tau, vei accesa alte beneficii menite sa iti confere o experienta de sofat de neuitat.

Leasing auto SH, optiunea sigura de a itnra in posesia unei masini

Piata auto din Romania este bogata in masini second hand, mare parte din ele fiind aduse din Germania.  Bineinteles, si in aceasta situatie costurile de achizitie iti pot da peste cap bugetul, fiind nevoit sa apelezi la credite pentru o perioada indelungata de timp. Dupa cum spuneam si mai sus, contractul de leasing auto SH constituie solutia ideala din toate punctele de vedere. Se semneaza pentru o perioada cuprinsa intre 2 si 5 ani, iar acest lucru se traduce in rate care nu te vor limita din punct de vedere financiar.

Modalitate rapida de a intra in posesia unei masini

In primul si in primul rand, un contract de leasing se semneaza rapid, fapt ce se reflecta in posibilitatea de a conduce rapid masina la care visezi. In momentul in care accesezi acest program vei fi nevoit sa achiti un avans cuprins intre 10% si 60% din suma totala. Cu cat acesta este mai mare, cu atat ratele lunare vor fi mai mici sau pe o perioada mai scurta de timp. In plus, dupa ce pleci spre casa ai siguranta ca te afli la volanul unei masini sigure, verificate in prealabil. Acest lucru este posibil datorita expertilor care s-au asigurat ca modelul ales de tine este intr-o stare impecabila si nu iti poate pune viata in pericol.

Rate in functie de posibilitati

Bancile ti-au pregatit pachete special gandite pentru un credit de leasing auto SH si te pun fata in fata cu zeci de modele de finantare. De la plata lunara, trimestriala sau sezoniera la credit in lei sau in euro, toate sunt concepute sa iti permiti intr-un timp cat se poate de scurt masina ideala. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciile unei banci, sa alegi ce ti se potriveste si sa te pregatesti de semnarea contractului de leasing auto second hand.

Auto-leasing.ro, specialistii care te aduc mai aproape de masina la care visezi

Piata auto din Romania se bucura de zeci de modele de masini, noi sau second hand, menite sa iti usureze viata. Cei de la auto-leasing.ro iti pun la dispozitie un parc auto impresionant, cat si programe de de tip leasing auto SH concepute special pentru nevoile tale.

Astfel, in cazul in care iti doresti o masina, apeleaza cu incredere la expertii Auto Leasing. Profesionalismul este la el acasa, iar confortul si siguranta iti sunt asigurate inca de la primul drum!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*