Istoria agenției Superbet

superbet

Superbet este una dintre cele mai cunoscute agenții de pariuri din România atât în mediul online cât și în agențiile din țară. Aceasta a cunoscut o evoluție uimitoare în ultimii ani în rândul jucătorilor din România și pare că se vor dezvolta tot mai mult în perioada următoare.

Superbet a fost înființat în anul 2008 în București de către Sacha Dragic în cadrul unui grup de branduri de retail Superbet Holding România. Acesta a fost înființat împreună cu alte 3 firme cu același domeniu de activitate și anume BetArena, Go Bet și Magic Jackpot. De asemenea, aceștia se pot lăuda în prezent și cu platforma online Superbet care se bucură de un mare succes încă de la inaugurare.

Superbet este o companie licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. În România, aceștia dețin în total nu mai puțin de 1.000 de agenții și de la începuturile companiei până în prezent au avut peste 3.500 angajați. Firma face parte din Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc ROMBET.

Prima agenție Superbet

Prima agenție Superbet a fost deschisă în ianuarie 2008 în Oradea. În prima lună de activitate au mai fost deschise încă 5 agenții, iar după primul an, Superbet oferea jucătorilor din România 51 de puncte de lucru în 27 orașe.

Până în 2017, Superbet reușește performanța de a deține nu mai puțin de 600 de agenții de pariuri pe teritoriul României. Remarcabil este faptul că Superbet a fost printre puținele firme care au luat naștere după criza financiară și care au avut succes, fiind totodată unul dintre cei mai activi angajatori din București și zonele apropiate.

Superbet – Acționari

În prezent, din acționariatul Superbet fac parte Sacha Dragic (fondator), Augusta Dragic, Roland Haas și Juraj Koman.

Deoarece tehnologia a avansat foarte mult iar oamenii erau foarte familiarizați cu mediul online, Superbet decide în 2016 să deschidă și în mediul online o platformă de pariuri sportive. Această decizie a avut un succes deosebit deoarece au avut parte de foarte mulți clienți, superbet pareri pozitive și, mai apoi, în 2018 au lansat o aplicație Superbet și pentru mobil.

În decursul anilor, Superbet s-a bucurat de mai multe premii dar cea mai importantă realizare pe acest plan a fost câștigarea celui mai important premiu din industria jocurilor de noroc din Europa Centrală și de Est, numit Best Overall Sports Betting Operator 2017 și 2018.  Printre celelalte premii obținute de ei se numără și “Cea mai bună casă de pariuri” în 2013, “Casa de pariuri a anului” în 2014 și în 2018, „Cel mai bun serviciu de suport clienți din Europa Centrală și de Est”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*