Ce agentii de pariuri putem alege

agentii-de-pariuri

O casa de pariuri poate veni cu niste imbunatatiri, astfel incat sa atraga un numar mai mare de clienti care sa aprecieze mult serviciiee pe care aceasta le pune la dispozitia lor. Aruncand o privire asupra caselor de pariuri din tara noastra, putem spune ca toate care au obtinut licenta pentru Romania s-au adaptat cerintelor si au schimbat chiar si bonusurile de bun venit.

Unele dintre aceste agentii nici macar nu aveau interfata in limba romana, dar lucrurile s-au schimbat mult din momentul in care ele au inceput sa intre pe piata de la noi.

A aparut astfel un top al agentiilor, acestea fiind cele mai de incredere agentii spre care se orienteaza multe persoane. In momentul de fata, Unibet este considerata agentia cea mai apreciata de catre romani. Aceasta agentie a venit de cateva luni cu o interfata noua, mult mai usor de incarcat pentru browsere, dar si mai usor de folosit.

Bonusul a ramas unul neschimbat, iar acesta ar putea fi un minus pentru aceasta agentie. Unibet are aplicatie atat pentru Android, cat si pentru iOS. Unibet este apreciata datorita faptului ca transmite un numar de 15.000 de evenimente sportive live.

O alta agentie foarte indragita este Netbet. Aceasta agentie de pariuri si-a schimbat imaginea, ea devenind una de top in tara noastra. Problemele care apareau pe site cu privire la incarcarea acestuia au fost inlaturate. Platforma se misca in momentul de fata destul de bine. Sunt foarte rare momentele in care trebuie sa asteptam pentru ca site-ul sa se incarce. Nu este zi fara o promotie oferita de Netbet. Platforma pune la dispozitia clientilor diverse bonusuri, de care acestia se pot bucura.

O alta firma cunoscuta in romania este Sportingbet, aceasta casa de pariuri fiind apreciata pentru faptul ca dispune de o interfata stabila. Ea este foarte usor de utilizat si va functiona fara nici un fel de problema. Ea se misca fara nici un fel de delay si gasim foarte usor meciurile, dar si pariurile pe care dorim sa le facem.

Primul pariu plasat aici este unul fara nici un fel de risc. Daca obisnuiti sa cheltuiti sume mari la pariuri, atunci trebuie sa stiti ca Sportingbet are si o sectiune de VIP, destinata acestor persoane. Premiile variaza de la bani cash, la excursii cu destinatii exotice. Un avantaj important este ca primul pariu este gratuit, iar optiunea de „inchide pariul” este si ea una foarte apreciata.

Fortuna a aparut la noi prin agentiile de teren, insa si-a pus la punct in ziua de azi si site-ul, alaturi de aplicatii, azi fiind o optiune importanta pentru multe persoane. Fortuna pariuri ofera posibilitatea pariurilor fara nici un fel de risc, aceasta agentie permitandu-va sa faceti depozite, dar si retrageri direct din agentiile stradale. Aceasta este o optiune de luat in calcul.

Winmasters este una dintre primele agentii care au luat licenta si au atras atentia datorita bonusului de bun venit. Aceasta agentie ofera un bonus de bun venit, dar si cote atractive, precum si promotii speciale pentru competitiile importante.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*