Cum sa Alegi un Laptop Refurbished

laptopuri-refurbished

Din ce in ce mai multe persoane se orienteaza catre optiunea de laptop refurbished. Aceasta optiune este una la indemana pentru multi, ea punand la dispozitie un raport calitate/pret ideal. Acesta este motivul pentru care multe persoane se orienteaza catre un astfel de laptop.

Garantia de 1 an

Daca este posibil, e important sa obtineti o garantie de un an. Un vanzator ar trebui sa va garanteze produsul refurbished pe care il aveti in vedere. Asigurati-va ca laptopul pe care il cumparati are o garantie standard. Unele garantii nu acopera insa durata de viata a bateriei, dar cu toate acestea, fiecare vanzator este diferit, de aceea trebuie sa gasiti un vanzator care sa va ofere o garantie de minim 1 an.

Examinarea laptopului

Examinarea laptopului trebuie facuta cu atentie inaintte de a-l cumpara. Uitati-va daca laptopul este nederiorat, fara nici un fel de zgarietura. De asemenea, tastatura trebuie sa arate si sa functioneze excelent. Ecranul trebuie si el sa fie clar, dar si luminos in acelasi timp. Retailerul trebuie sa dezvaluie defectele pe care un astfel de produs le are.

Standardele cosmetice variaza in schimb de la magazin la magazin, iar cumparatorii trebuie sa fie pregatiti pentru situatia in care un produs nu pare unul refurbished. Verificati cu atentie detalii precum balamalele laptopului sau semnele evidente de uzura ale acestuia.

Diferenta dintre refurbished si certified

Unele firme ofera certificat produselor pe care le vand, de aceea, in acest caz, puteti fi siguri ca produsul pe care il cumparati este certified de o anumita companie. Standardele, din nou, variaza de la companie la companie, de aceea trebuie sa verificati cu atentie ceea ce cumparati, iar daca nu sunteti multumiti de produs, sa-l returnati.

Microsoft are o retea destul de mare de companii care se ocupa de serviciile de refubrish, de aceea va trebui sa aveti si acest lucru in vedere, astfel incat sa alegeti un laptop cat mai potrivit pentru nevoile voastre.

Un laptop refurbished poate fi oferit sub forma de cadou

Daca vreti sa faceti cuiva o surpriza mai mare, un laptop refurbished ar putea fi un cadou inedit. Luati totusi in considerare destinatarul cadoului respectiv, mai ales daca persoana este preocupata de calitate foarte mult.

Daca, de exemplu, voi sau cineva apropiat voua isi doreste un laptop cat mai bun, dar nu vrea sa dea o suma mare de bani pe un astfel de laptop, este o solutie indicata sa apeleze la un refurbished laptop. Acest laptop va oferi calitatea cea mai buna si la un pret accesibil.

Desi unele persoane pot asocia un laptop refurbished cu unul second hand, merita totusi sa le explicati diferenta dintre un astfel de laptop si unul de tip refurbished.

Le puteti prezenta si avantajele cu privire la pretul mai bun, precum si alte lucruri pentru care achizitionarea unui astfel de laptop refurbished este totusi o idee foarte buna, ce merita avuta in vedere. Tineti cont de toate aceste aspecte si veti vedea ca veti putea face mereu o economie destul de mare la bani.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*