Interfrig 1912 PGA – cel mai mare depozit de alimente din Bucuresti

Depozitele frigorifice din cadrul societatii Interfrig 1912 PGA oferă tot necesarul pentru manipularea marfii la cele mai inalte standarde. Comenzile sunt procesate de echipele depozitului frigorific.

Găsirea unui depozit care să vă păstreze stocul poate fi obositor, deoarece prețurile și serviciile specifice oferite vor varia. Verificați spațiile de depozitare și asigurați-vă că utilizează software de gestionare și urmărire a depozitului, precum și tipul potrivit de echipament pentru a nu vă deteriora produsele.. Dacă sunteți la început de drum cu afacerea, nu veți avea nici spațiul, nici forța de muncă necesară pentru a satisface cererea de produse, așa că asigurați-vă că depozitul pe care îl închiriați vi le poate pune la dispoziție.

Nu uitați, căutați să închiriați un depozit frigorific nu doar pentru depozitare, ci și pentru facilitatile pe care acesta vi le poate oferi. Depozitele sunt disponibile pentru opțiuni de stocare pe termen scurt pentru articole mari sau pentru o mulțime de articole.Costurile variază, așa că cercetează-ți opțiunile și alege-l pe cel potrivit pentru nevoile tale.

Depozitele din incinta Interfrig 1912 PGA ofera:

  • Spatii de congelare ( – 18 C ) pretabile unei game variate de produse alimentare, cum ar fi carne congelata, fructe congelate, legume congelate, inghetata, produse preparate congelate;
  • Spatii de refrigerare ( pana la 8 C) destinate produselor din gama : mezeleuri, carne, fructe si legume proaspete, lactate, branzeturi.
  • Spatii temperatura ambientala ( pana la 20 C ) destinate produselor din gama conserve, dulceturi, muraturi, compoturi, dulciuri, ape minerale, bauturi alcoolice, sucuri carbogazoase si necarbogazoase, faina, malai, zahar, ulei, cafea, detergenti.
  • Spatii de productie
  • Spatii de birouri – incaperi generoase, construite la standarde moderne, dotate cu aer conditionat, posibilitati de conectare la internet.

Indiferent ce intenționezi să stochezi, există un spațiu de stocare pentru toată lumea. Tot ce trebuie să știți este exact ceea ce are nevoie compania dvs. și este doar o problemă de a găsi cea mai bună pentru dvs.
Pentru mai multe informații despre depozitele nostre și alte servicii logistice, vizitați site-ul nostru la https://depozitcongelate.ro/

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*