Avantajele epilării cu laser

Epilarea definitivă cu laser este o procedură din ce în ce mai solicitată în ultimul timp, atât de către persoanele de sex feminin, cât şi de cele de sex masculin. Tehnologia avansează rapid, iar la momentul actual pe piaţă există mai multe tipuri de dispozitive medicale cu ajutorul cărora părul nedorit de pe corp poate fi îndepărtat fără efecte secundare pe termen lung. 

Visul oricărei femei este să scape definitiv de părul nedorit de pe corp. După atâția ani în care a încercat și a suportat cu stoicism diverse tehnici de îndepărtare a părului, a sosit momentul să ia o decizie radicală: epilarea definitiva.

Vestea bună este că la Clinica Yiara această procedură se face cu dispozitive de înaltă performanță care folosesc ca metoda Laserul Dioda.

Cum funcționează epilare cu laser Dioda Laser Elysion Pro:

Aici, la Clinica Yiara, veți găsi cel mai eficient sistem de epilare definitivă denumit ELYSION, dispozitiv ce realizează epilarea la cele mai înalte standarde și în condiții de maximă siguranță.

Datorită acurateței și a impulsurilor ridicate, ELYSION are rezultate extraordinare pe orice zonă a corpului, reducând semnificativ timpul de tratament. Epilarea permanentă este un procedeu sigur și plăcut care vă poate ajuta să obțineți rezultatele optime dorite.

Pigmenții de melanină care se găsesc în foliculii de păr vor absorbi radiația laserului, transformându-se în căldură. Temperatura de la rădăcina firului de păr va atinge în jur de 60-70 de grade.

Această procedură presupune distrugerea foliculului de păr aflat în faza de creștere, protejând în același timp celelalte țesuturi. După ședințele de epilare definitivă, firele de păr vor cădea imediat, iar procesul de creștere a foliculilor va fi blocat, astfel că aceștia nu se vor mai regenera. Așadar, părul nedorit va fi doar o amintire urâtă!

Pe lângă eliminarea părului nedorit din motive estetice, epilarea definitiva laser poate fi folosită pentru a ameliora, trata sau preveni anumite afecţiuni cutanate, cum ar fi: hirsutismul (creşterea în exces a părului la femei în zona bărbiei, mustăţii, pieptului) chistul pilonidal recidivant, creşterea sub piele a firelor de păr, foliculita, hidradenita supurativă (pentru leziunile de la nivelul axilei) .

Avantaje :

Cu laserul ELYSION  poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, sâni, axilă, zona inghinală) și are un efect garantat asupra foliculitei împiedicând totodată creșterea firelor de păr sub piele.

Laserul ELYSION este un instrument eficient care poate trata orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, sâni, axilă, zona inghinală). De altfel, singurele zone în care nu se recomandă procedura sunt pleopele și sprâncenele.

Ceea ce este de reținut, este că înainte de prima ședință, este necesar să lăsați să treacă minim trei săptămâni de la ultima epilare prin smulgere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*