Incearcă și tu conceptul de car sharing

Nu îți dorești pentru moment să investești într-o mașină nouă? Ești un ecologist și nu vrei să poluezi mediul? Fă-i pe plac portofelului tău și conștiinței tale, alege car sharing. Car sharing se numără printre modalitățile favorite de deplasare ale românilor deoarece propune o abordare mai aproape de nevoile consumatorilor.

Ce este car sharing?

Car sharing este o modalitate simplă și economică de a găsi o mașină din apropierea ta fără să fii nevoit să te deplasezi la sediul unei agenții. Ideea? Aceea de a se adapta tuturor nevoilor, să fie accesibil în marile orașe ale țării, 24h/24, 7z/7 și să elimine taxele și constrângerile oferite de clasicul serviciu de închiriere mașini.

Platformele de car sharing au inovat mult în ultima perioadă pentru a propune un serviciu practic și securizat deopotrivă. Este de înțeles astfel de ce din ce în ce mai multe persoane au optat pentru conceptul de car sharing.

De ce să adopți și tu conceptul de car sharing?

Car sharing vine cu avantaje numeroase:

  • O mare varietate de modele de mașini puse la dispoziția doritorilor: citadine, de familie, utilitare, dubițe.
  • Realizarea de economii: prețurile sunt adesea mai atractive decât în cazul unei agenții și, alegând car sharing vei spune adio costurilor legate de achiziționarea unei mașini, de întreținerea sa.
  • Mai multă flexibilitate și autonomie. Spune adio constrângerilor impuse de o companie rent a car. Cu ajutorul car sharing tu ești cel care alege programul, fără niciun fel de limitare. Nu vei mai sta la coadă pentru a recupera o mașină sau pentru a înapoia mașina închiriată, vei merge direct în parcarea în care proprietarul a lăsat mașina.
  • Vei reduce amprenta de carbon: privilegiind o modalitate de transport cum este car sharing îți vei aduce contribuția la o lume mai ecologică și, drept urmare, mai frumoasă.

Cum funcționează?

Va trebui să îți faci un cont pe una din platformele care oferă car sharing la noi în țară în categoria dedicată, Șofer. Astfel, te vei bucura de cele mai accesibile tarife și vei putea să alegi exact mașina pe care vrei să o conduci. Documentele se completează direct din aplicație. Astfel, atunci când te vei întâlni cu proprietarul, procesul închirierii a fost deja parcurs, singurul pas rămas este acela de primire a setului de chei. Vei beneficia de avantajul flexibilității perioadei de închiriere și de reducerea birocrației.

Car sharing este un servciu folosit cu succes în mai multe țări deja și la noi în țară începe să se bucure de popularitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*