uleiuri esentiale doterra, uleiuri esentiale, doTerra terra Shield, doTerra tlang Ylang, doTerra peppermint, doTerra Geranium, doTerra Eucalyptus

Descoperă blend-ul TerraShield doTERRA – soluția perfectă care ține insectele la distanță

Odată cu venirea verii, știm cu toții că nu avem cum să ieșim în aer liber și să nu ne plângem de micuțele insecte, atrase fără îndoială de pielea oamenilor. Blend-ul TerraShield doTERRA conține un mix de uleiuri esențiale și cunoscute pentru capacitatea lor de a oferi protecție în aer liber într-un mod natural și sigur. Formula recent îmbunătățită conține un amestec select de uleiuri esențiale precum: Ylang Ylang, Cedru, Eucalipt citronat, Verbină exotică, Arborvitae (Tuia), Nootka și Absolut Vanilie — care conțin compuși chimici specifici cunoscuți pentru proprietățile lor de protecție împotriva factorilor nocivi de mediu.

Adăugarea uleiului de Tamanu asigură un plus de protecție, iar datorită inițiativei Co-Impact Sourcing® de la doTERRA, recoltarea uleiului de Tamanu contribuie și la îmbunătățirea traiului culegătorilor din Madagascar. Amestecul pentru aer liber TerraShield este o formulă puternică dar sigură, care poate fi utilizată de toți membrii familiei, chiar și de către copii, atât în aer liber cât și în casă.

Având un miros ierbaceu, lemons și ușor înțepător, utilizarea blendului TerraShield nu doar că te va proteja, dar îți va oferi și un miros unic, plăcut, văratic.

Utilizări

  • Aplicați TerraShield pe picioare, brațe și gât înainte de a merge în aer liber sau difuzați pe terasă
  • Aplicați pe o batistâ câteva picături și asezați batista în camera pentru a ține insectele la distanță 
  • Utilizați TerraShield în excursii , la camping sau la evenimente în aer liber punând câteva picături într-o sticluță fără capac și asezați-o pe masă afară dacă nu vrei ca muștele și țânțarii să vină la mâncare 
  • Utilizați TerraShield în jurul ușii, sigiliilor ferestrelor și cortului.
  • Aplicați câte o picatură în fiecare șosetă pentru a ține căpușele la distanță .

Pentru a crea o experiență mai plăcută și ușoară, DOTERRA ne pune la dispoziție și varianta de spray a aceluiași blend – TerraShield –  pentru a-l putea lua peste tot cu noi și pulveriza direct. Uleiul îl putem adăuga în difuzor, și astfel să ne bucurăm mai mulți de el, putem să-l  inhalăm din palme sau sa-l aplicăm topic. Terrashield Spray de 30 ml este varianta nelipsită din poșetă. Se aplică foarte ușor cu beneficii maxime.

În lipsa acestui Spray, putem să ne preparăm propriul amestec într-un flacon cu pulverizator. Pentru a fi eficient, adaugă 100ml apă și următoarele uleiuri:

-30 picături  TERRASHIELD

-20 picături GERANIUM

-30 picături EUCALYPTUS

-20 picături LEMONGRASS

-20 picături PEPPERMINT

-1 linguriță alcool de 98%

Agită bine amestecul, după care îl poți pulveriza pe piele sau haine. Pentru bebeluși este recomandat să fie pulverizat doar pe haine, dar la copiii de peste 3 ani putem să-l folosim direct pe piele.

Precauții

Datorită puterii de concentrare a blendului, utilizarea excesivă direct pe piele poate cauza sensibilizare cutanată. De asemenea, îți recomandăm să nu lași la îndemâna copiilor sau să-l oferi ca jucărie bebelușilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Este recomandat și evitarea contactului cu ochii și alte zone sensibile.

Beneficii primare

Blend-ul TerraShield doTERRA este unul dintre cele mai eficiente tratamente care ajută la creearea unei  o bariere naturale împotriva micilor insecte. În plus, acesta poate fi utilizat în siguranță de toți membrii familiei.

Vestea bună este că luna aceasta îl poți primi GRATUIT când plasezi o singură Comandă de Loialitate de cel puțin 125 PV, care este procesată până la 15 iulie 2021, inclusiv. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *