Idei originale de mobile bucătărie pentru gustul fiecăruia

idei originale de mobile bucatarie 2

https://www.kuechentreff.ro/assets/images/f/s28_structura402_s_10882-e3dda86f.jpg

Orice gospodina isi doreste in apartamentul ei o bucatarie frumoasa si functionala. Ea si-ar dori ca in aceasta camera sa se poata efectua mai multe procese simultan, dar fiecare dintre ele necesita suficient spatiu.

In zilele noastre gasiti o mare varietate de mobile bucatarie pentru toate preferintele. Pentru a va organiza o bucatarie ergonomica, eleganta si, cel mai important, pentru a mentine spatiul necesar si a-l transforma in unul util, va recomandam sa acordati o mare atentie designului bucatariei, combinand toate tendintele moderne ale designului interior rational si cu gust.

Caracteristicile stilului minimalismului

Minimalismul va va permite sa creati un interior confortabil, functional, fara prea multe detalii inutile. Prin bucatarii minimaliste avem in vedere bucatarii care detin un numar limitat de obiecte, combinatii simpe de culori si forme.

Motto-ul principal al minimalismului este cat mai mult spatiu liber posibil, fara obiecte prea pompoase. Daca bucataria are dimensiuni mici, stilul minimalist o  transforma intro bucatarie pe deplin functionala, indeparteaza articolele inutile, lasand spatiul liber si luminos. Apropo, lumina joaca un rol important in mentinerea stilului. Se prefera iluminarea saturata, naturala cu ajutorul careia este evidentiata suprafata incaperii.

Pentru dotarea bucatariei in stilul minimalismului, se utilizeaza mobilier cu forme geometrice obisnuite, cu margini clare sau simplificate, fara prea multe decoratiuni.

Dorinta moderna pentru prezenta materialelor naturale este prezenta si sub forma de finisaje si elemente de mobilier realizate in lemn sau piatra.

idei originale de mobile bucatarie

Ca o paleta de culori, pentru designul unei bucatarii in stilul minimalismului, sunt inerente tonurile de alb, gri, bej, precum si negru. Combinatia acestor culori creeaza efectul de concizie, prezentabilitate si, in acelasi timp se creeaza un  mediu confortabil. Rolul elementelor decorative este atribuit unor mici detalii luminoase – poate fi un element contrastant al mobilierului, un finisaj texturat special al unuia dintre pereti, un sort expresiv, un ghiveci cu o planta vie etc.

Stilul retro

Eleganta simpla si atractiva in culori neutre – asa putem caracteriza pe scurt un interior al bucatariei intr-un stil retro. O bucatarie in stil vintage este predominant o camera luminoasa, cu pardoselile din lemn natural sau gresie, cu decor simplu – lampi, tablouri, piese din ceramica. Culorile pastelate sunt armonioase in stilurile retro. Aici, verdele si albastrul pot fi un excelent mod de a colora peretii si chiar mobilierul. Aceste modele mobila de bucatarie  se remarcă prin linii simple, materiale mate si printr-un design ergonomic. Amenajarea lor necesita o abordare elegantă, ancorata in trecut.

Stilul contemporan

Pe de alta parte, stilul contemporan implica utilizarea celor mai noi dezvoltari de design. Pentru a face bucataria functionala si confortabila, stilul modern este exact ceea de ce aveti nevoie.

Simplitatea si laconicismul este perfect pentru acest tip de mobilier de bucatarie. Un minim de decor si un maxim de practic este principalul slogan al acestui interior. Utilizarea de mobilier de inalta calitate si electrocasnice eficiente va vor face bucataria placuta si utila. Cand decorati o bucatarie pe gustul dvs., veti folosi doar cele mai frumoase si preferate nuante, iar mai multe atingeri spectaculoase de culoare vor crea dispozitia potrivita pentru intreaga familie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*