Evobuild.ro: top 4 motive pentru care sa te muti la casa

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa isi vanda apartamentele de la bloc si sa se reorienteze catre achizitionarea unor case rezidentiale, care sa ii ajute sa se bucure de mai multa intimitate, dar si de liniste. Specialistii Evobuild.ro au identificat principalele motive care indivizii iau o astfel de decizie, iar aceste motive sunt prezentate in randurile urmatoare!

Nevoia de liniste

Traiul la bloc presupune, in general foarte mult zgomot. Oricat de disciplinati ar fi locatarii, atunci cand geamurile sunt deschise, sunetul masinilor, al mijloacelor de transport in comun, dar si alte sunete patrund in incaperile imobilelor, impiedicandu-i pe oameni sa se bucure de linistea pe care si-o doresc atunci cand se afla in propriul camin. In schimb, viata la curte este una mult mai calma, iar singurele sunete care se aud sunt cele de cocosi, de caini sau de pisici. Este vorba despre o diferenta foarte mare, diferenta la care un numar crescand de oameni se gandesc foarte serios in ultimii ani, dar si in prezent.

Curte proprie

Un alt motiv pentru care achizitionarea unei case este o idee minunata este legat de faptul ca astfel de imobile sunt prevazute si cu gradini, indiferent daca acestea sunt mai micute sau mai generoase. Este important ca oamenii sa dispuna de un spatiu in care sa poata iesi, pentru a se relaxa si pe care sa il organizeze dupa bunul plac. De exemplu, exista persoane care atunci cand stau la casa, isi dezvolta o pasiune pentru gradinarit, transformand spatiul dimprejurul caminul individual intr-unul placut si extrem de atragatoar!

Libertate in miscare

Pe lista elementelor pe care indivizii le mai pot avea in vedere se numara se numara si libertatea in miscare. Daca spatiul din apartamente este, de cele mai multe ori destul de restrans si nu ofera oamenilor posibilitatea de a se plimba, cand vine vorba despre casele rezidentiale, lucrurile sunt diferite. Atunci cand copiii si adultii se plictisesc de stat in casa, pot iesi afara, acolo unde se pot bucura de aer curat!

Specialistii Evobuild.ro sustin ca in cartierele cu case este mai putina poluare

Foarte important de mentionat mai este si faptul ca in zonele in care exista cu precadere doar case, fie ca este vorba despre mediul rural sau despre zonele limitrofe marilor orase, nivelul poluarii este mai redus. De ce? Traficul autoturismelor nu este la fel de intens, iar aerul este mult mai curat si mai sanatos! Specialistii Evobuild.ro chiar incurajeaza indivizii care au posibilitatea sa faca o astfel de schimbare si sa se bucure de conditii de viata minunate si interesante!

Toata lumea merita sa se bucure de liniste dupa o zi dificila la serviciu, in care lista responsabilitatilor a parut interminabila si nimic nu se compara cu o cina luata in familie, alaturi de cei dragi, pe o terasa in aer liber. Este dovedit faptul ca persoanele care stau la curte sunt mult mai calme si mai linistite decat cele care traiesc la bloc!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*