Florile ultimului drum. Cum alegem firma de pompe funebre?

Atunci cand apelam la pompe funebre, apelam pentru tot setul de produse si servicii. Indiferent ca discutam despre sicrie, coroane sau simple buchete de flori pentru a da un sens inmormantarii. Insa ce flori alegem, totusi, atunci cand avem parte de o inmormantare? Ei, bine, alegerile pot fi nenumarate, intrucat acestea tin de gusturile fiecaruia.

Se spune ca gusturile nu se discuta. Iata un adevar general valabil chiar si in cazul acesta, in care vorbim despre coroane funerare si aranjamente florale specifice inmormantarilor.

Astfel, coroanele funerare ori simplele buchete, pot fi formate din gerbera, din trandafiri de diferite culori, ori din oricare alta floare ce rezista mai multe zile. Pentru mai multe detalii, consultati ofertele firmelor de pompe funebre.

Ce scriem pe panglica unei coroane funerare?

Fireste, aici ne putem folosi imaginatia, insa daca nu ne vine nimic in minte in acel moment, intrucat atunci cand avem parte de o inmormantare numai la literatura nu ne sta gandul, putem alege unul dintre aceste clasice mesaje predefinite aflate in baza de date a oricarei firme de pompe funebre: acum esti precum un inger deasupra noastra; adio inger drag; condoleantele noastre in aceste momente grele, cu adanca durere, cuvintele sunt de prisos… sincere condoleate, cu parere de rau, fiica – fiul – mama (etc) – nu te vom uita niciodata, gandurile mele sunt alaturi de tine, ne intalnim in rai, ne intalnim in ceruri, ingerii fie cu tine, pentru familia indurerata, sincere regrete, sincere condoleante, in aceste clipe grele sunt alaturi de tine, vei ramane vesnic in amintirea noastra, vei ramen vesnic in sufletele noastre,  si asa mai departe.

Practic, puteti scrie absolut orice, atat timp cat se inscrie in tiparul celor mentionate de catre noi acum. Desigur, daca cumva cel decedat avea simtul umorului, iar pe timpul vietii sale si-a manifestat dorinta de a primi mesaje iesite din comun, puteti face si un lucru de genul acesta. Insa inainte, asigurati-va ca intr-adevar asta e ceea ce si-a dorit acesta.

De ce ai comanda florile online?

Pentru ca in momentul de fata, este cel mai sanatos mod de a cumpara orice, nu numai flori. Chiar si atunci cand restrictiile vor fi ridicate pe deplin, va trebui sa avem grija de noi si sa fim ceva mai atenti la modul in care achizitionam diferite lucruri. Puteti avea incredere ca ceea ce vedeti in fotografii este si ceea ce veti primi acasa, intrucat nicio firma nu va dori “sa-si strice firma” livrand produse neconforme. E o logica dupa care ar trebui sa va ghidati atat voi, cat si cei care detin magazine online de orice fel ar fi ele.

In aceste momente grele, este foarte important sa stim ca a achizitiona chiar si coroane funerare, ori aranjamente florale destinate inmormantarilor, in mod online, este cea mai buna solutie pe care o putem lua. Ca sa nu mai povestim despre faptul ca o livrare online a produsului va poate scuti de drumuri inutile, cat si salva timpul. Vorbim de cazurile in care restrictiile nu se aplica, desigur. De timpuri normale, in care ne putem plimba in voie in orice magazin dorim, fara sa fim tintuiti in case de ordonante militare.

Astfel, alegand sa ne achizitionam aranjamentul funerar din magazinul online al unei firme ce se ocupa cu pompe funebre, putem viziona cu foarte mare usurinta fotografiile, cat si citi detalii legate de preturi, dimensiuni, ori florile folosite pentru confectionarea acesteia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*