Descoperă noua aplicație Zlinked și beneficiile pe care ți le aduce

Găsirea locului de muncă potrivit și descoperirea informațiilor despre un anumit candidat sau o companie anume nu a fost niciodată mai ușor de realizat. Mulțumită dezvoltării tehnologiei și a diverselor aplicații, în fiecare zi ne putem bucura de beneficiile directe pe care le putem integra în viața de zi cu zi. Fie că ești în postura de angajat sau de angajator, incertitudinea și lipsa informațiilor adiționale cu privire la o persoană sau la un post te poate face să eviți să aplici pentru o poziție care ți s-ar potrivi perfect. În mod analog, același lucru se aplică și în cazul identificării partenerilor de business potriviți, pentru care este nevoie să ai un reprezentant al companiei la toate evenimentele importante. Iar așa cum este de așteptat, aceasta este o cerință de bază a tuturor business-urilor care își doresc să se extindă în mod constant.

Ce reprezintă aplicația Zlinked?

Fiind o platformă construită pentru a suplini o nevoie regăsită în mediul de business, aplicația Zlinked este un loc de informare și de alegere a campaniilor de marketing potrivite în funcție de afacerea ta. Platforma reprezintă combinația ideală dintre social media și servicii, astfel încât utilizatorii să vină în contact, mult mai ușor, cu produsul final. Astfel, vorbim aici despre îmbinarea beneficiilor de marketing, a comunității și a brand awareness-ului cu existența joburilor, a companiilor și, nu în ultimul rând, a produselor și serviciilor.

Aplicația Zlinked are un element de noutate, respectiv faptul că aceste prezentări nu se fac pe baza unor CV-uri ci, în realitate, sunt utilizate metode mult mai antrenante – prin prezentări video. La ora actuală, platforma pune la dispoziția utilizatorilor zona de video, chat și audio, precum și camere online pentru interviuri sau ședințe.

Cum îți poți alege viitorul angajat/angajator mai simplu?

Atunci când postezi o poziție deschisă, alături de fișa postului pe diverse platforme, ceea ce primești în schimb sunt CV-urile candidaților. În această etapă, ai nevoie de o persoană care să trieze aceste documente și să analizeze, cu grijă, fiecare candidatură în parte. Întregul proces este unul destul de meticulos, însă nu se poate asigura de faptul că anumiți candidați ar putea să nu fie luați în considerare dintr-o oarecare greșeală. O soluție potrivită în acest caz este Zlinked, unde ai posibilitatea să faci următoarele lucruri, în funcție de partea în care te regăsești:

  • Ca angajator – poți posta imagini sau video-uri cu prezentări ale mediului de lucru și/sau trimite o notificare automată candidaților (cu data de interviu) pe care vrei să îi vezi în următoarele etape;
  • Ca potențial angajat – poți să îți prezinți CV-ul într-un format video, fără a te rezuma doar la informații standard. Aici poți prezenta inclusiv valorile tale, aspirațiile și motivațiile pe care le ai;
  • Ca potențial partener de afaceri – poți să îți construiești o pagină de prezentare a companiei tale într-un format unic și extrem de prietenos, unde să adaugi elemente video, audio sau chat.

Unul dintre cele mai importante lucruri în business este să îți construiești conexiuni puternice cu potențiali parteneri de afaceri. Întrucât social media reprezintă un instrument ideal de marketing și dezvoltare a afacerii tale, poți să folosești tehnologia în avantajul tău și să găsești oameni potriviți într-un singur loc.

Ce este Network?

Provenind din englezescul „network”, acest concept reprezintă unul de bază atât pentru angajați, cât și pentru angajatori. În momentul în care ai la dispoziție o rețea de potențiali angajați, angajatori și parteneri de afaceri, îți poți crește valoarea pe piață nu doar în calitate de individ, ci și în ceea ce privește o companie anume. Aceste conceput este prezent în aplicația Zlinked, unde poți descoperi talente, candidați și poți posta oricâte poziții deschise ai în compania ta. De asemenea, ai la dispoziție posibilitatea de a fi promovat pentru a crește vizibilitatea nu doar în calitate de angajator, ci și drept candidat.

Pentru a putea avea acces nelimitat la toate aceste beneficii, pachetul PRO costă doar 15€ lunar și te poate ajuta să găsești oameni potriviți la momentul potrivit!

Chiar dacă există numeroase informații utile pe care departamentele de HR le pot obține dintr-un CV clasic, multe alte elemente ajung să formeze candidatul perfect. Iar în această categorie intră și atitudinea lui, alături de personalitate.

Unde pot găsi noua aplicație Zlinked?

Aplicația Zlinked poate fi descărcată, în mod gratuit, atât din Google Play, cât și din App Store sau vizitand www.getzlinked.com .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*