De ce este importanta hrana umeda pentru caini? Afla cum sa iti hranesti prietenul necuvantator

Hrana umeda caini este esentiala in orice perioada a vietii lui. Exista o multime de mituri despre hrana pentru caini si informatii gresite despre alimentatia prietenilor necuvantatori. Este important sa iti verifici sursele si sa te interesezi la un medic veterinar.  Multi indivizi bine intentionati fac afirmatii despre alimentatia cainilor fara a le sustine cu dovezi stiintifice.  Trebuie sa ii oferi ce este mai bun cainelui tau pentru a fi sanatos si plin de viata.

Pe masura ce te documentezi, verifica intotdeauna pentru a vedea daca informatiile sunt sustinute de o sursa credibila, cum ar fi un medic veterinar, un nutritionist canin sau un studiu stiintific. Niciodata nu strica sa fii sceptic.  Daca suna prea bine pentru a fi adevarat, probabil ca este, si atunci trebuie sa ai grija de acele informatii. Sa le folosesti in alimentatia animalului tau cu strictete.

Cum pot sa aflu informatii despre hrana cainelui meu?

Multi oameni au intrebari despre hrana umeda caini sau uscata, care include cereale sau nu, hrana pentru caini fara mazare sau hrana pentru caini care contine subproduse de origine animala. Daca cainele tau a fost diagnosticat cu o alergie alimentara cauzata de cereale, poti alege o dieta fara cereale sub indrumarea medicului veterinar. Trebuie sa incerci sa eviti cat mai mult alimentele care ii provoaca alergie, si sa citesti etichetele înainte de a cumpara mancarea.

Pentru majoritatea cainilor, cerealele sunt de fapt o sursa de nutrienti sanatosi.  Subprodusele animale de calitate sunt, de asemenea, hranitoare.  Acestea includ organele si maruntaiele, care contin adesea mai multi nutrienti decat carnea musculara consumata de oameni.  Ca si in cazul oricarei intrebari legate de animalele de companie, nu ezita sa discuti cu medicul veterinar preocuparile tale cu privire la hrana cainelui tau.

Cum sa citesti o eticheta a hranii pentru caini?

Numai numele produsului iti spune multe despre ce se afla in cutie sau punga.  Termenul „carne de vita” inseamna ca acest tip de carne, de vita, trebuie sa constituie cel putin 70 la suta din intregul produs. Termenii „cina de vita”, „antreu cu carne de vita” sau „plateau de vita”, pe de alta parte, inseamna ca acest tip de carne trebuie sa constituie cel putin 10% din intregul produs. 

„Cu carne de vita” necesita ca doar 3% din totalul produsului sa fie carne de vita, iar „aroma de vita” inseamna pur si simplu ca exista suficienta carne de vita in produs pentru a-l aroma (mai putin de 3%).  Acelasi lucru este valabil si pentru alte ingrediente numite, cum ar fi „pui”. Cu totii stim cat de importanta este hrana umeda cainiin viata animalului nostru.

Ce fel de hrana umeda sa alegi pentru cainele tau ?

O modalitate de a diferentia o hrana buna pentru caini de o hrana proasta este sa citesti eticheta.  Acest lucru este mai usor de spus decat de facut, deoarece etichetele pot fi greu de citit, atat din cauza caracterului mic, cat si din cauza neplacerii pur si simplu de a manipula pungi mari de hrana pentru caini in magazin!  Este dificil sa iei fiecare punga din magazin si sa citesti pe ea.

In timp ce lista de ingrediente s-ar putea sa nu va spuna calitatea ingredientelor, va spune ce este in mancare.  Acest lucru este important, in special pentru cainii cu nevoi alimentare speciale sau alergii, si este util si pentru proprietarii care doresc sa-si hraneasca cainii cu surse specifice de fibre, proteine ​​si carbohidrati. Alege hrana umeda caini sau hrana uscata pisici de la NovaFood. Acesta este un magazin de produse online, ce iti pune la dispozitie mancare sanatoasa pentru cainele tau.

Date de contact:

Tel/Fax: 0724239215

Email: [email protected]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*