Cum vă ajută să vă dezvoltați personal un cod reducere elefant

Când apar dificultăți în viața noastră și nu știm cum să le remediem, mulți dintre noi mergem la secția „psihologie” a site-urilor de profil. Într-adevăr, este plin de cărți care ne oferă soluții minune pentru a răspunde la toate problemele pe care le putem întâlni: încredere în sine, împlinire, fericire, cuplul, educaţie, muncă, prieteni.Și este adevărat că aceste cărți, numite de dezvoltare personală și pe care le puteți achiziționa aplicând un cod de reducere elefant, pentru marea majoritate, ne oferă sfaturi pline de bun simț.

Ce poți câștiga din citirea cărților de dezvoltare personală?

·     Devii mai conștient de problemele pe care le întâmpini și găsești și soluții pe care le poți aplică în viața ta de zi cu zi.

·     Simți că îți iei înapoi puterea asupra vieții tale și a procesului tău de schimbare.

·     Descoperi noi soluții pe care dorești să le pui în practică în viața ta.

Când îți închizi cartea, ești plin de sentimentul că ai găsit răspunsul la întrebările tale. Îți recâștigi speranța că situația ta se va schimbă. Ești încrezător în capacitatea ta de a face diferența. Simți o energie pozitivă profundă. Dar citirea cărților de dezvoltare personală nu este suficientă.

Este nevoie de practică, deoarece este foarte dificil să schimbi obiceiurile care au fost înrădăcinate de mulți ani. Această muncă pe termen lung necesită perseverență și curaj. În plus, atunci când ești cu adevărat motivat să începi noi obiceiuri, poți avea tendința nefericită de a dori să faci prea multe dintr-o dată, prea repede.

Cum să alegi o carte de dezvoltare personală?

Alegerea temei

Înainte de a cumpăra o carte din această categorie, este bine să te întrebi în prealabil despre adevărata problemă pe care vrei să o rezolvi în viața ta. Într-adevăr, veți putea învăța întotdeauna lecții interesante din orice carte pe care ați citit-o, dar dacă aceste lecții nu vă servesc scopurilor, veți acumula cunoștințe doar fără o aplicare reală în viața dvs. personală.

Prin urmare, este bine să vă puneți întrebări înainte de a alege cartea pe care urmează să o cumpărați.

Autorul

În prezent, piața cărților de dezvoltare personală este înfloritoare. Prin urmare, vi se recomandă să aflați despre autorul cărții și legitimitatea acesteia: Care este profesia să? Care este povestea lui? A mai scris alte cărți? Care sunt comentariile la scrierile sale?

Cum să citiți o carte de dezvoltare personală pentru a beneficia de ea?

În primul rând, este bine să vă întrebați ce obiectiv specific doriți să atingeți, cu ce doriți absolut să ieșiți din lectură. Țînând cont de obiectivul dvs. vă va ajută, mai întâi, să selectați informațiile care vă sunt cele mai relevante în acest moment al vieții voastre.

Apoi, vă va permite să vă concentrați asupra rezultatului concret pe care doriți să îl obțineți în viața voastră. Cum să adaptezi aceste informații și aceste exerciții la viața ta personală? Cum să le aplici în viața ta de zi cu zi?

Acesta este cel mai important sfat pe care vi-l putem oferi. Citirea unei cărți și acumularea de cunoștințe fără aplicarea ei în viața nu ajută. Noi însă aplică un cod reducere elefant pentru cărțile care va vor ajută să găsiți un punct de plecare către altă destinație a vieții.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*