3 avantaje ale unei perechi de ochelari de soare Ray Ban

ochelari de soare Ray Ban

Avantajele purtarii unei perechi de ochelari de soare au fost demonstrate de-a lungul timpului prin intermediul unor studii aprofundate. Dat fiind faptul ca s-au identificat numeroase afectiuni oftalmologice, cercetatorii au demarat studii pentru a verifica ce anume le cauzeaza si ce le poate opri. Purtarea unei perechi de ochelari de soare Ray Ban nu se rezuma doar la o accesorizare stilistica a tinutei, ci si la o protectie sporita.

In continuare vom prezenta doar trei avantaje pentru care merita sa purtati un astfel de accesoriu:

  1. Imbunatatirea semnificativa a confortul vizual. Pe timpul verii, in special, lumina puternica este foarte deranjanta pentru ochi. Avem deseori tentatia de a strange ochii pentru a vedea mai clar, dar reflexul in sine este cauza de patrunderea unei cantitati prea mari de lumina in globul ocular. Ochelarii de soare sporesc confortul vizual pentru ca nu va mai fi necesar acest obicei si pot sa atenueze si din ridurile care se fac o data cu frecventa acestui tic.
  2. Reduc senzatia de oboseala. La finalul unei zile in care expunerea la razele soarelui a fost prelungita ochii sunt uscati si obositi. Picaturile de ochi sunt o varianta la care foarte multe persoane apeleaza pentru a diminua aceasta senzatie. Insa, cel mai indicat este sa preintampinati aceste efecte prin purtarea consecventa a ochelarilor de soare. Tratamentul cu picaturi de ochi nu va avea efect pe termen lung, ci este doar o stare de confort cu efect in momentul aplicarii.
  3. Elimina reflexiile luminii. Nu doar lumina propriu-zisa a razelor soarelui poate fi daunatoare. In oricare anotimp, reflexiile soarelui pe suprafetele lucioase creeaza un disconfort si mai mare. Deseori, oamenii se confrunta chiar si cu pierderea vederii pentru cateva secunde sau vedere incetosata.

Efectele negative la care va supuneti daca nu purtati ochelari de soare Ray Ban

Desi sunt considerati accesorii potrivite pe parcursul sezonului estival, ochelarii de soare sunt utili in oricare anotimp. Iarna, spre exemplu, lumina puternica nu vine doar de la soare, ci si de la zapada. Cu atat mai mult daca soarele este pe cer, disconfortul va fi mai mare. Daca sunteti adeptul sporturilor de iarna, alegeti ochelari de protectie speciali care sa va asigure un confort sporit.

O pereche de ochelari de soare Ray Ban este certificata ca fiind de calitate. Lentilele care protejeaza ochiul de lumina puternica nu sunt suficiente pentru a evita efectele negative ale luminii. Razele ultra-violete sunt printre cele mai nocive cand vine vorba de afectiuni oculare.

Ochelarii de soare calitativi sunt polarizati, proces care le sporeste efectul de protectie. Ele reprezinta o bariera nu doar pentru lumina puternica, ci si pentru razele ultra-violete. Desi diferentele nu se vor vedea in perioada apropiata, o data cu trecerea timpului, toate efectele negative vor fi resimtite intr-o masura mai mare.

Una dintre cele mai intalnite afectiuni este cataracta. Razele ultra-violete ataca in mod special cristalinul ochiului; el fiind cel mai afectat de expunerea prelungita si principalul responsabil de aparitia acestei boli oftalmologice.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*