Diferenta intre masini de spalat profesionale si „clasice“, una… vizibila si la propriu, si la figurat

masini de spalat profesionale
masini de spalat profesionale

Succesul unei afaceri in domeniul HoReCa este obtinut doar daca proprietarii si administratorii acorda atentie fiecarui amanunt. Unul dintre elementele care pot face diferenta este reprezentat de folosirea unor masini de spalat profesionale, ale caror plusuri fata de cele clasice devin vizibile inca de la prima utilizare.

Avantajele oferite de masini de spalat profesionale

Disponibile si in oferta Fresco Expert, echipamentele de acest tip sunt concepute special pentru un consum redus de apa, de energie si de detergent, fapt datorita caruia sunt preferate de orice antreprenor constient.

Intr-adevar, modurile in care contribuie la realizarea unor economii consistente sunt multiple. De pilda, cele cu capacitate mare permit spalarea si apoi uscarea unei cantitati considerabile de rufe intr-un timp scurt, astfel incat nu este nevoie de repetarea ciclurilor de spalare.

De asemenea, unele dintre ele ofera posibilitatea supravegherii starii si performantei chiar daca nu va aflati in imediata lor apropiere. In plus, ofera si posibilitatea de a realiza atat manual, cat si automat dozarea dorita a cantitatii de detergent pe care o utilizeaza.

La aceste avantaje, care protejeaza in acelasi timp mediul inconjurator si buzunarul proprietarului, se adauga si designul ergonomic, o intreaga abordare centrata pe experienta unica a utilizatorului si numeroase caracteristici inovatoare, diferite de la un model la altul.

Oferta Fresco Expert de masini de spalat profesionale

De fiecare data cand doriti sa cumparati cele mai bune echipamente HoReCa, puteti alege cu deplina incredere Fresco Expert, compania care sustine eforturile antreprenorilor romani inca din 1992 si ofera cele mai bune solutii atat pentru bucatarii, cat si pentru spalatorii profesionale.

Iata doar cateva dintre zecile de modele de masini de spalat profesionale disponibile chiar in acest moment in magazinul online Fresco.ro!

• Electrolux Professional cu bariera igienica si turatie mare de stoarcere (1 080 l, 300 G) se numara printre cele mai performante modele pe care le puteti achizitiona. Beneficiaza de o serie de caracteristici inovatoare, care o transforma in produsul ideal. Tamburul cu doua compartimente Pullman split ofera cea mai buna ergonomie si actiune mecanica, iar pozitionarea lui automata permite efectuarea rapida si fara efort a operatiunilor de incarcare si descarcare. Containerul pentru detergent are 5 compartimente pentru alimentare manuala sau conectare la sistem automat de dozare a detergentului lichid. Afisajul color pe partea de descarcare ofera un control superior al programelor si al productivitatii.

• Electrolux Professional cu turatie normala de stoarcere (20 kg, 130G) are ca optiune principala alimentarea automata a detergentului lichid si posibilitatea de conectare la sistemul de rezervare/plata sau la contorul de monede, dotari utile pentru spalatoriile self-service. Este dotata cu butoane de selectare rapida si optiune pentru cele mai frecvent utilizate programe si optiuni de spalare, existand mai multe pachete de programe optimizate pentru un consum extrem de scazut de apa si energie;

• Electrolux Professional MyPro este o masina de spalat semiprofesionala, cu turatie mare de stoarcere (67 l, 536G). Conceputa special pentru intreprinderile mici, cu un buget sensibil, ofera cele mai bune rezultate de spalare si ingrijire a hainelor datorita tamburului unic cu gauri de 4,5 milimetri pentru evacuarea eficienta a reziduurilor. Clasa energetica A+++ permite economisirea de bani si energie, iar constructia durabila cu componente profesionale garanteaza o durata de viata foarte lunga.

Vizitati magazinul online Fresco.ro pentru a studia si alte modele de masini de spalat profesionale! Cu siguranta, veti gasi produsul potrivit pentru toate exigentele afacerii proprii!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*