Cum să te îmbraci corect atunci când faci sport

treninguri
Gootoc.com

Peste puțin timp vremea caldă se va întoarce și odată cu ea și turele de alergat prin parc sau mersul la sala de fitness. Întrebarea comună a tuturor oamenilor care fac activități sportive este dacă ar trebui să pui accent pe ținută sau numai pe sport. Hainele prea mulate sunt piesele vestimentare de care trebuie să te ferești pentru că acestea blochează circulația sângelui către creier. Recomandările noastre pentru activitățile sportive sunt chiar aici. Află ce să porți și cum să porți astfel încât să te simți bine atunci când faci sport.

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont este că materialul trebuie să lase pielea să respire. Atunci când faci sport este important să porți haine confortabile, iar cele din polyester, lycra sau spandex sunt cele mai bune. Hainele făcute din polypropylena sunt cele mai recomandate. Exsită o gamă specială de haine special create pentru sala de sport, care conțin fibre speciale care te ajută să îți controlezi temperatura corporală.

Treninguri-le sunt piesele vestimentare ce nu lipsesc din niciun dulap. Fie că îl porți la sală sau la cumpărături, treningurile îți poate pune în evidență corpul frumos lucrat. Totodată treningurile sunt potrivite și pentru sezonul rece. Un trening bun ține frigul departe de tine.

Cum îți alegi adidasii potriviți?

Fie ca îți dorești adidasi barbati sau adidasi pentru femei trebuie să ții cont de câteva lucruri de bază pentru a putea face o alegere potrivită.

Prima regulă care trebuie respectată atunci când îți alegi adidasii este că aceștia trebuie să îți vină perfect și să te simți foarte confortabil în ei.

Deși vei fii tentat să alegi pantofii sport bazat numai pe aspectul acestora, experții în fitness ne sfătuiesc să luăm în considerare alte criterii. Cei mai buni adidași pentru alergare sunt concepuți pentru diferitele tipuri de picioare. În primul rând trebuie să știi ce fel de pronație ai, adică mișcarea de rotație a piciorului atunci când atingi solul, și să alegi tipul de pantof sport potrivit. Alege un pantof pentru alergare care îți oferp stabilitate, amortizare și confort. Dacă găsești mai multe modele potrivite pentru tine abia atunci poți lua decizia bazându-te pe aspectul acestora. Nu este nimic în neregulă cu pantofii arătoși, atâta timp cât îndeplinesc celelalte cerințe de bază.

Amortizarea unui pantof sport are rolul de a completa modul în care aterizezi pe sol. În cazul în care piciorul tău se rotește spre interior un pantof sport care amortizează te av ajuta să îți corectezi problema. Cea mai bună metodă de identificare a stilului de alergare este să observi pe talpa adidasului partea care este mai tocită.

Confortul este o altă caracteristică a adidașilor buni. Cei mai buni adidasi barbati sau femei pentru alergare sunt confortabili chiar și după o sesiune lumgă de exercițiu. Fiecare pantof este diferit în funcție de persoana care îl poartă, însă designul acestuia, începând cu captușeala interioara și până la felul în care îți îmbracă glezna, va influența decisiv nivelul de confort oferit.

Alergatul este o activitate cu un impact masiv asupra picioarelor, gleznelor și genunchilor, ceea ce înseamnă că ai nevoie de un pantof care nu numai că va absorbi șocul impactului cu solul, dar îți va oferi și stabilitate optimă. Cei mai eficienți pantofi de alergare sunt proiectați în primul rând pentru stabilitate, ajutând mișcarea naturală a gleznei să îți ofere cea mai bună combinație între forță și echilibru.

Adidasii Nike sunt unii dintre cei mai potriviți pentru alergat. Dacă vrei să profiți de primele raze ale primăverii, poți să îți achiziționezi treninguri, adidasi Nike sau adidasi barbati de la alte branduri de pe Gootoc.com .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*