Janet Nails – Cursuri manichiura

Stim ca multe doamne si domnisoare vor sa devina manichiuriste si sa dezvolte unghii frumoase si elegante fie pentru ele, pentru prietenele lor sau pentru chiar clientele lor. Arta de a realiza manichiuri elegante poate sa fie un hobby sau pentru unele persoane poate sa devina o cariera – sa fie meseria lor full time. Chiar daca faci unghii din propria placere ca pe un hobby sau daca acesta este jobul tau full time, este musai important sa iti placa ceea ce faci in fiecare zi pentru ca tu sa faci cu pasiune unghii si sa te bucuri de rezultate.

Daca nu pui suflet si nu faci asta din pasiune, atunci nu poti sa ajungi la performanta pentru ca la un moment dat te vei plictisii. De aceea daca si tu iti doresti sa iti schimbi cariera si sa faci primii pasi in domeniul manichiurii, te invitam la cursul de manichiura Janet Nails in Timisoara in care poti invata pas cu pas tainele acestei meserii. La cursul nostru cu o durata de 100 de ore vei fi asistata de trainer cu experienta in domeniu care sa iti ofere sfaturi pretioase si sa te indrume in realizarea primelor tale manichiuri.

Tinand cont ca avem experienta in domeniu de aproximativ 15 ani, ne-am dat seama ca putem sa imbunatatim foarte mult formatului cursului pentru ca tu sa te poti bucura de mai multe informantii utile si sa poti lua parte la mai multe ore de practica in care sa poti pune in aplicare tot ce ai invatat la partea teoretica.

Astfel nou format al cursului are 100 de ore de curs care include atat partea practica dar si partea teoretica – pe durata a 12 zile si jumatate adica aproximativ 3 saptamani.

La finalul cursului tu o sa primesti o diploma de calificare recunoscuta de catre Ministerul Muncii din Romania.

Te asteptam cu drag la cursul nostru de stilist protezist pentru a invata tainele acestei meserii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*