Cum sa iti alegi firma de inchirieri auto

Daca vrei sa alegi o masina de inchiriat fiabila care sa iti permita sa te deplasezi unde doritesti, iti recomandam sa urmezi sfaturile de mai jos pentru a face cea mai buna alegere.

Cand alegi firma de rent a car potrivita trebuie sa ai in minte cateva criterii ce te vor ghida in decizia ta. Printre aceste criterii gasim – bugetul. Acesta va juca un rol foarte important pentru ca degeaba iti doresti sa inchiriezi un BMW seria 5 daca ai un buget de VW Golf.

Astfel poti sa faci un mic research online si sa vezi care sunt preturile la diverse masini pe care vrei sa le inchiriezi. Uita-te pe diverse site-uri de rent a car si alege masina dorita pentru tine.

Vezi si pe diverse agregatoare de masini preturile la serviciile de rent a car.

Trebuie sa vezi si care este numarul de persoane care vor fi in masina in momentul in care plecati in calatorie.

Este important sa intelegi ca daca esti tu singura persoana din masina poti alege un autovehicol de clasa mica. Dar daca sunteti peste 3 persoane in masina recomandarea noastra este sa alegeti o masina de clasa medie.

Mai trebuie sa ti cont de inca un aspect – acela al bagajelor. Pentru ca ele vor ocupa un spatiu destul de mare.

Vezi si contumul de carburant. Nu cred ca iti doresti ca atunci cand pleci in vacanta sa iti bati capul cu cati bani vei da pe motorina sau pe benzina. Cel mai bine este sa alegi o masina cu un consum redus dar si cu un numar de Cai Putere indeajunsi.

Trebuie sa vezi daca firma de rent a car iti ofera dotari suplimentare precum GPS, Scaun de copil sau asistenta rutiera. Expert Auto Rental iti pune la dispozitie o gama variata de masini de inchiriat la cele mai bune preturi in Timisoara.

Vezi pe www.rentacardeva.ro gama completa de masini de inchiriat in Deva.

Daca esti in Oradea iti recomandam firma Rent Xpert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.