Horoscopul zilnic iti arata calea in viata

De cand m-am abonat la un horoscop zilnic pe care l-am gasit online, viata mea s-a schimbat in bine. In primul rand, astrologia este una din cele mai vechi arte de a prezice viitorul cuiva, iar faptul ca a rezistat atata timp, pana in zilele noastre, da dovada de autenticitate.

Descoperirea unui horoscop zilnic este un lucru util pentru toti cei care doresc sa detina mai multa cunoastere despre semnul lor zodiacal. Citind un horoscop zilnic, veti fi mereu cu un pas inainte si veti sti cum sa actionati in fiecare caz in parte. Dar, pentru a intelege cum functioneaza horoscopul zilnic, trebuie sa pricepem ce sunt semnele zoadiacale si cum ne pot afecta.

Fiecare persoana, atunci cand se naste, va prelua atributiile unei zodii in functie de ora, luna si ziua in care se naste. De exemplu, daca o persoana se va naste pe 3 August, va prelua atributiile zodiei Leu. Leul este o zodie de foc, iar planeta care o guverneaza este soarele. Asemenea leului si a Soareleui, persoana va simit nevoia sa fie mereu in centrul atentiei. Zodiile de foc sunt caracterizate prin ambitie, determinare si pasiune. Nativii isi vor duce treaba la bun sfarsit, indiferent de greutati si nu se abat niciodata de la planul initial.

Planetele au influentat, dintotdeauna, viata pe pamant, iar acest lucru nu se va schimba curand. De exemplu, zodiile de Pamant sunt guvernate de planeta Saturn si planeta Venus. Nativii zodiei Capricorn vor simti prezenta lui Saturn mult mai mult pe parcursul intregii vieti decat Taurul si Fecioara, semne care sunt guvernate de Venus si de Luna.

Ce inseamna daca ai prea mult “Saturn” in astrograma ta?

Saturn este planeta asociata cu zeul Timpului, al agriculturii, dar si tatal primordial al tuturor zeilor. In civilizatia Babiloniana, Saturn era venerat ca si Soarele Negru iar multi oameni de stiinta speculeaza ca aceasta planeta putea fi vazuta cu mai multa lejeritate de pe Pamant acum 5000 de ani. Pentru nativii nascuti sub aceasta planeta, Saturn va pune mai multe provocari de-a lungul vietii, insa majoritatea oamenilor de succes sun nascuti sub aceasta planeta.

Nativii nascuti sub influenta planetei Venus si a satelitului nostru natural Luna, sunt persoane mai relaxate, armonioase si adora perfectiunea. Chiar daca intre Taur si Fecioara sunt anumite diferente, ambii vor cadea de acord asupra anumitor lucruri precum arta, mancarea buna si armonia.

Chiar daca zodiacul nu este o arta precisa, cititorii pot, intotdeauna, interpreta semnele pentru a imbunatatii starea lor mentala, inlocuind negativitatea cu speranta si optimismul universului.

Chiar si cei mai mari invatati ai lumii, la un anumit punct din viata lor, si-au indreptat atentia spre astre pentru a gasi raspusurile pe care le cauta.

Prin intermediul unui horoscop zilnic, cititorii vor fi mult mai conectati la adevarata lor natura si la latura mistica a vietii.

Luna acesta se va incheia prin festivalul care anunta intoarcerea mortilor printre cei vii, pentru a-si termina lucrurile nerezolvate. Este un moment oportun pentru toate zodiile, in special cele nascute in aceasta perioda sa se concentreze mai mult pe dorintele lor spirituale.

Astrologia este arta prin care omul se poate apropia mai mult de corpurile ceresti care l-au fascinat timp de milenii, iar in ziua de astazi chiar mai mult, deoarece prin tehologia noastra putem observa, cu claritate, fiecare planeta in parte!

Pentru o previziune cat mai clara, recomand citirea horoscopului zilnic pentru a deslusi mesajele pe care universul incearca sa ni le transmita!

Pe zodiacool.ro avem acces la cele mai noi previziuni despre fiecare zodie in parte, iar cei care doresc sa afle cat mai multe despre zodia lor si ce le rezerva destinul, pot comanda o astrograma personalizata!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*