Cum sa alegi gelurile cu uv pentru unghii

Stim ca orice doamna si domnisoara vrea sa se bucure de unghii elegante si frumoase in fiecare zi. De aceea echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu gama de geluri de unghii profesionale care sa iti permita sa ai unghii frumoase si elegante zi de zi.

Atunci cand alegi gelul de unghii mai ales cel de constructie se poate intampla ca acesta sa curga pe margini sau nu isi pastreaza forma. In unele cazuri piele se poate exfolia sau se ingalbeneste.

Pentru a evita aceste situatii incorfortabile, echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu gama de geluri uv profesionale la standarde inalte pentru ca tu sa te poti bucura de confort si eleganta maxima.

Iata cum poti alege gelurile uv profesionale Janet Nails:

1. Dupa lungimea unghiilor tale

Daca vrei sa ai unghii lungi trebuie sa cumperi un gel uv dens care sa nu curga si pe care il poti modela mai bine. Cand creezi aceste forme este crucial sa folosesti o penseta pentru acea curba C si pentru a realiza o forma frumoasa.

Daca in schimb vrei sa ai unghii scurte poti utiliza un gel de unghii de densitate mica sau medie care sa va autonivela mai repede decat alte geluri.

Daca esti la inceput de drum probabil vrei sa lucrezi cu geluri mai fluide cu densitate mica-medie pentru ca ele se autoniveleaza pe unghie. Astfel dupa ce vei avea mai multa experienta poti sa vezi avantajele unghiilor cu gel dens.

2. Scopul utilizarii gelului ales

Poate ca ai auzit ca sunt mai multe geluri pentru unghii dintre care gasim cele de constructie si cele care modelare.

Ei bine, trebuie sa te decizi care e scopul gelului ales.

Acum ca ai aflat ce geluri uv pentru unghii sa alegi poti sa intri pe site-ul Janet Nails sa vezi gama completa de produse de manichiura si pedichiura profesionale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*