Cum poti sa alegi firma de inchirieri auto potrivita

Daca si tu ti-ai planuit sa pleci in vacanta sau in interes de serviciu, atunci cu siguranta trebuie sa te gandesti la ce masina de inchiriat si ce firma de rent a car sa alegi, nu-i asa?

Tocmai de aceea echipa Expert Auto Rental iti vine in ajutor cu acest mic ghid de alegere a firmei de rent a car prin care tu sa alegi firma de inchirieri masini potrivita dar si masina ideala pentru a te bucura de calatorii reusite zi de zi.

Cand vrei sa alegi masina trebuie sa vezi care este numarul de pasageri din masina. Este important acest criteriu pentru ca astfel vei stii daca vei avea nevoie de o masina de clasa mica sau de clasa medie spre mare. Daca tu esti singurul pasager sau mai ai maxim inca 1 pasager poti alege o masina mica, dar daca sunteti mai mult de 3 persoane in masina alege un autovehicul de clasa medie spre mare pentru a avea loc toti dar si loc de bagaje.

Vezi dupa aceea ofertele de la diverse firme de rent a car – fiecare firma are pretul ei pentru masina aleasa de tine. Important este ca aceste oferte sa fie avantajoase din punct de vedere financiar dar si ca elemente incluse.

Vezi daca vor fi si alte costuri extra precum pentru numarul de kilometrii, predare-preluare, dotari extra.

Este important sa vezi daca firma de rent a car iti ofera in pret dotarile de baza precum asigurare, RCA, CASCO si asistenta rutiera in caz de accident. Este important ca acestea sa fie incluse in pretul de inchiriere.

Pe langa asta asigura-te ca firma de rent a car poate sa iti ofere si alte dotari extra precum – GPS, Scaun copil, lanturi de iarna, portbagaj extra.

Pe site-ul www.rentacardeva.ro gasesti o gama variata de masini de inchiriat la standarde inalte.

Daca te afli in Oradea iti recomandam sa ne vizitezi site-ul RentXpert pentru a vedea gama de masini de inchiriat.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*