Tehnici de linkbuilding in 2019

Ce este linkbuilding si de ce este important?

Indiferent ca ai un site de prezentare sau un magazin online, este important ca acesta sa fie bine clasat in Google pentru a atrage clienti pe site si pentru a genera vanzari.

Modul in care faci linkbuilding este in schimbare in mod constant si este important ca site-ul tau sa atraga linkuri de calitate. Este esential sa intelegi ca nu toate linkurile spre site-ul tau sunt egale. Unele au valoare mai mare altele au o valoare mai mica.

Linkurile care vin de pe site-uri cu autoritate sunt mai bine vazute de catre Google.

Deci ce este link building? Este procesul prin care atragi linkuri de calitate spre site-ult au de pe alte site-uri web. Motoarele de cautare folosesc linkurile pentru a intra pe siteuri si a face crawling. Sunt atat de multe tehnici de a atrage linkuri spre site-ul tau doar ca unele tehnici sunt mai valoaroase decat altele.

Sunt 2 metode fundamentale prin care motoarele de cautare folosesc linkurile – pentru a descoperii noi pagini si pentru a determina cat de bine se va clasa un site in rezultatele de cautare.

Linkurile sunt un factor important de clasare a unui site web prin care Google va determina valoarea unui site. Aceste linkuri pe langa contentul de pe site si pe langa alti factori joaca un rol important in stabilirea pozitiei site-ului tau in motoarele de cautare.

Daca vrei sa atragi linkuri de calitate spre site-ul tau web trebuie sa ai un content mai bun decat al concurentei tale. Pe langa asta sunt cateva tehnici de care te poti folosi pentru a atrage linkuri spre site.

Aceste tehnici sunt – imagesharing, video sharing, guest blogging, broken link building si multe altele.

Poti verifica daca un link este de calitate daca te vei uita la Domain Authority-ul site-ului de pe care vine acel link.

Citeste Ghidul de SEO Star Marketing pe site si afla cum sa iti optimizezi site-ul pas cu pas.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*