Cum deschizi un SRL in Timisoara

Daca si tu esti pregatit sa devi antreprenor si sa iti deschizi o firma in mod legal in Romania, echipa AXA CONT iti vine in ajutor cu mici sfaturi despre cum sa iti deschizi propria afacere in Romania.

In acest articol o sa ai un mic ghid despre cum sa iti infiintezi singur firma, in scurt timp, dar si fara sa mai faci drumuri lungi si dese la Registrul Comertului din orasul tau. Acest articol contine cei mai importanti pasi pe care tu, ca viitor antreprenor, trebuie sa ii parcurgi in mod cronologic pentru a-ti infiinta firma.

In primul si in primul rand trebuie sa stii care sunt actele necesare pentru a completa acel dosar de infiintare firma. Poti sa gasesti foarte usor toate documentele necesare daca vei intra pe site-ul ONRC.ro

Aici o sa vezi lista completa cu toate actele ce trebuiesc completate pentru a face progrese in deschiderea firmei tale.

Ca sa ai aceste acte trebuie sa mergi in orasul tau la Registrul Comertului si sa cauti Biroul de Informatii – aici vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a infiinta SRL-ul dorit.

Dar daca si tu esti o persoana ocupata, poti sa le descarci gratuit de pe site-ul Oficiului National al Registrului Comertului intrand la sectiunea de Formulare si dand click pe -> Inregistrare Persoane Juridice.

Dupa care trebuie sa alegi cel putin 5 nume pentru firma ta. Este recomandat sa te gandesti la mai multe variante de nume pentru a fi sigur ca unul din cele 5 nume este disponibil. Dupa ce ai completat lista cu numele de firma trebuie sa depui acest document la Registrul Comertului pentru a rezerva numele de societate comerciala. Acest document se poate descarca si online fara sa mai trebuiasca sa mergi la Registrul Comertului.

Bine de stiu este faptul ca acest document se poate depune si pe site-ul portal.onrc.ro – prin crearea unui cont si unei semnaturi electronice. Astfel vei scapa de cozile interminabile.

Dupa care trebuie sa alegi sediul social al firmei tale – unde vei avea nevoie de acte oficiale precum – contract de inchiriere/proprietate/comodat/ acordul vecinilor.

Daca vrei sa nu iti mai bati capul cu toate drumurile si actele necesare pentru deschiderea firmei tale, alege servicii de infiintari firme in Timisoara de la AXA CONT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.