Aduceti nunta cu tematica autumnala intr-o atmosfera plina de caldura solara

Frunze uscate, ruginii sau de un verde pal, precum si flori care parca anunta intrarea naturii in hibernare. E ceva din toate aceste lucruri care pur si simplu va face inima sa tresare de fericire de fiecare data cand vine… frigul cu alaiul lui de culori? Evenimentele cu tematica de toamna ofera o experienta inegalabila atat pentru invitatii la petrecere, cat si pentru… miri.
Pentru ca acest anotimp este aparte, cu totul altfel, dar in acelasi timp si foarte ofertant din foarte multe puncte de vedere, iar daca dumneavoastra alegeti sa va organizati nunta in aceasta perioada, neaparat trebuie sa apelati si la altfel de invitatii, la modele inedite, in acord tematic cu petrecerea si cu sezonul in sine.
Nuntile tematice sau de sezon deja nu mai sunt un subiect de evitat, ci mai degraba unul de cautat, iar papetaria folosita atat pentru decor, cat si cu scop practic, este si la indemana, dar ofera si o amprenta personala petrecerii in sine.
Culorile vedeta ale tematicii Toamna se invart in jurul nuantelor ruginii sau ale unui verde domolit de lipsa soarelui, culori preluate din natura. Pornind totusi de la modelul invitatiei de nunta, meniurile, numerele de masa si place cardurile sau plicurile de bani alcatuiesc ceea ce numim set complet de papetarie pentru nunta pentru un decor complet al salii de evenimente. Decorate cu frunze in nuante de cupru si maro intens sau potolite de un crem linistitor, accesoriile de papetarie sunt si foarte usor de personalizat.
Daca decorul salii de evenimente este conceput in jurul unor elemente decorative tip dovleac, struguri sau alte chestiuni specifice sezonului autumnal, acestea pot fi foarte usor integrate inclusiv in designul modelului ales pentru invitatia de nunta.
Cu plic sau fara plic, cu inserturi speciale, fundite sau coperti in nuante provocatoare, fiecare dintre modelele propuse pentru aceasta tematica anunta un eveniment roditor, la propriu si la figurat.
La fel cum bogatia anotimpului isi spune cuvantul in livezi si in podgorii, prin achizitionarea setului complet de papetarie pentru nunta, alegand cantitatile necesare pentru fiecare accesoriu de papetarie in parte va asigurati ca aveti o bogatie vizuala a decorului eficienta si la indemana, pentru fiecare buzunar in parte.
Din seria “nici prea prea, nici foarte foarte”, o nunta cu tematica Toamna trebuie sa se remarce totusi prin simplitate si elemente decorative simple, dar sugestive, iar in acest sens, frunzisul infrigurat si ruginiu reprezinta o solutie exceptionala pentru un decor desavarsit. Calitatea materialelor folosite este una superioara, asadar experienta pe care o puteti avea este una pe masura.
Valsati sub fosnetul de frunze alegand calitatea inainte de toate, caci toate celelalte detalii pot fi discutate, aranjate si stabilite pentru a avea o experienta special creata pentru dumneavoastra.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*