Cu Dezmembraripenet.ro masina ta se va simti iarasi ca noua!

Fiind satul pana peste cap de problemele masinii, m-am hotarat ca trebuie sa fac ceva si sa o pun la punct. Astfel am inceput sa imi fac o lista cu tot necesarul de piese de care aveam nevoie iar mai apoi am inceput sa completez aceasta lista si cu preturile pentru fiecare in parte.

Dorind sa termin pentru o buna perioada cu investitiile in masina, am vrut neaparat sa rezolv totul dintr-o singura repriza, insa datorita bugetului destul de limitat nu imi permiteam sa achizitionez chiar totul nou.

In acel moment mi-am amintit de un site dedicat anunturilor cu dezmembrari masini, asa ca am incercat si aceasta varianta.

Am accesat Dezmembraripenet.ro si am cautat dezmembrari Opel Craiova. Spre norocul meu am gasit o multime de rezultate chiar la mine in oras iar cel mai incantat am fost de preturile pieselor. Pe partea de tinichigerie aveam probleme cu o usa si o aripa fata, iar pentru a le rezolva la un tinichigiu si la un vopsitor, m-ar fi costat extrem de mult.

Prin Dezmembraripenet.ro am gasit exact o masina la dezmembrat care era in culoarea masini mele, ceea ce m-a scutit de foarte multe cheltuieli. Cu doar cateva sute de lei am achizitionat aripa si usa, plus un far deorece cel vechi era ingrozitor de matuit dar si toba finala care incepuse sa scoata destul e multa galagie.

Multe alte probleme am reusit sa rezolv datorita acestui site si astfel am reusit sa scad considerabil cheltuielile, iar la finalul reparatiilor chiar mi-au ramas bani in plus si pentru un detailing ca la carte si un binemeritat plin de carburant cu cea mai buna benzina.

Sunt foarte multumit de aceasta realizare iar o buna parte din rezultat se datoareaza celor de la Dezmembraripenet.ro. Le recomand tuturor celor care au nevoie de reparatii auto sa acceseze site-ul acesta inainte de toate si poate se vor gasi exact piesele si componentele necesare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*