Coșuri de fum din inox: care sunt principalele beneficii pe care ți le oferă?

Dispui de un sistem de încălzire pe bază de lemne și cauți cea mai bună soluție prin care să evacuezi fumul?

Investind în cosuri de fum inox, vei avea parte de o gamă largă de beneficii, pe care este bine să le cunoști încă de la început. Astfel de coșuri sunt moderne, realizate din materiale de top, și sunt gândite pentru a rezista o perioadă îndelungată, oferindu-ți și după 10 ani aceeași eficiență ca la început.

Coșuri de fum inox, ideale pentru locuințele personale

Concepute cu precădere pentru a fi utilizate în locuințele personale, coșurile de fum din inox reprezintă alegeri inspirate pentru tine, dacă tocmai ai schimbat centrala pe gaz cu sobe ori șeminee. Astfel de elemente îți vin în ajutor atunci când vine vorba despre evacuarea optimă a fumului pe termen lung. Indiferent dacă ai o locuință mică sau una mai spațioasă, coșul din inox are un tiraj excelent, care te ferește de infiltrațiile de fum!

Te bucuri de siguranța pe care o meriți

Un alt avantaj important, de care ai parte datorită coșurilor de fum din inox este acela că ele sunt sigure pe termen lung:

 • suprafața pe care coșurile o au în interior este una netedă, iar depunerile de funingine vor fi astfel minime;
 • nu pierzi din eficiența izolației locuinței personale;
 • la exterior, coșurile au o temperatură scăzută;
 • fumul este direcționat ușor către exterior, fără a exista pierderi.

Montaj facil

Montarea coșurilor de fum din inox este mai simplă decât în cazul coșurilor din ceramică datorită materialelor din care sunt realizate:

 • poți alege diametrul potrivit, în funcție de cât de larg vrei să fie coșul de fum;
 • greutatea coșului este redusă;
 • beneficiezi de stabilitate pe termen lung;
 • coșul poate fi folosit imediat;
 • montajul se face pe principiul tub-în-tub, iar cheltuielile aferente manoperei sunt mai reduse;
 • instalarea se realizează cu ajutorul unor piese de legătură prefabricate;
 • nu ai nevoie de o izolație termică suplimentară;
 • Montajul nu presupune lucrări de sudură.

Rezistență sporită la intemperii și fenomene meteo

Pe lista beneficiilor, pe care mai trebuie să le iei în calcul se numără și faptul că modelele de coșuri din inox rezistă foarte bine la intemperii, dar și la fenomene meteo extreme. De exemplu, nu vei avea probleme atunci când te confrunți cu îngheț, dezgheț, condens, ploaie sau alte tipuri de fenomene.

Termoizolație excelentă

Datorită sistemului de îmbinare a tuburilor din inox, coșurile de fum îți asigură o termoizolație excelentă pe termen lung în privința tirajului optim pentru sursele pe care racordezi. În același timp, vei beneficia de un grad de izolare foarte ridicat, dar și de o etanșare perfectă.

Comanzi modelul preferat în doar câteva momente

După ce studiezi toată gama de coșuri de fum din inox pe care o ai la dispoziție, ai libertatea de a-ți comanda modelul preferat direct de pe Internet. Citește cu atenție descrierile online, iar astfel îți vei da seama care este varianta ideală pentru tine! Mai mult, fotografiile reprezentative îți sunt și ele de ajutor.

Optând pentru comandarea online a coșurilor fum, economisești timp și bani, iar astfel te poți bucura de mai mult timp alături de cei dragi.

Accesează Cosurifum.roși vei găsi aici o varietate de coșuri de fum de calitate! De la modelele de inox, până la tipurile de cosuri de fum ceramica, acestea sunt disponibile pentru tine și le poți comanda foarte ușor, în doar câteva momente!

Date de contact:

E-mail: office@cosurifum.ro

Telefon: +4 0763 687 665

+4 0784 292 820

+4 0721 280 587

+4 031 816 92 86

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*