Masina de Grosime BestDeal (P)

In opinia mea, masina de grosime este o necesitate a atelierelor de prelucrare lemn.

Spre deosebire de a masina de rindeluit, consider ca va puteti descurca cu un model de banc daca spatiul sau banii reprezinta o problema. S-ar putea sa fiti surprins de cat de mult lemn puteti trece printr-o mica masina de degrosat, dar nu este nimic in comparatie cu un model stationar. Indiferent daca realizati proiecte mai mici sau mai mari.

O alegere foarte buna

Daca sunteti in cautarea unei masini durabile care poate face fata unei lucrari de inalta calitate, nu trebuie sa cautati mai departe de Holzstar Germany DH 330. Aceasta este o masina de inalta performanta, facuta sa dureze si capabila sa faca fata chiar si celor mai dificile lucrari cu lemn masiv.

Cea mai buna optiune

Cu masina de grosime Holzstar Germany DH 330 veti obtine o masina durabila, portabila si confortabila pentru a lucra la proiectul dumneavoastra.

Latimea maxima de lucru de 330 mm va permite sa produceti rapid cantitati mari de cherestea.

Dimensiunile compacte il fac usor de transportat, iar hota de evacuare laterala functioneaza cu un aspirator sau exhaustor, astfel incat nu veti avea niciodata probleme cu praful.

Cu o putere de 0,9 kilowati, dispozitivul este ideal atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti in toate tipurile de lemn.

Acesta este un utilaj lemn profesional care va va ajuta in multe feluri. Aceasta unealta este de o calitate superioara, astfel incat sa va puteti folosi de ea un timp indelungat. DH 330 este potrivit pentru utilizare industriala datorita performantelor sale de inalta calitate si volumelor enorme de alimentare pe care le poate gestiona. Ca un plus, masina de degrosat este mai putin predispusa sa se defecteze sau sa nu mai functioneze din cauza particulelor de praf, deoarece utilizeaza un sistem inchis.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*