Chestionarele auto si importanta acestora

Chestionarele auto si importanta acestora

O buna parte din scolile de soferi recomanda site-ul Drpciv pentru a invata si a asimila informatia de care ai nevoie pentru a promova examenul. Daca vrei sa faci chestionare auto care sa te ajute sa ai parte de toata informatia necesara atunci nu trebuie sa pierzi din vedere acest site.

Scoala de soferi implica atentie si multa informatie. Daca te-ai decis sa iti iei permisul auto atunci trebuie sa stii ca aceasta scoala nu este deloc simpla. Din contra, condusul implica responsabilitate si atentie. Pentru a putea iesi in trafic ai nevoie de o atentie sporita si trebuie sa cunosti foarte bine regulile de circulatie.

Chestionarele auto prezente pe site-ul Dprciv sunt atent structurate si daca le vei parcurge parctic vei reusi sa inveti intreaga legislatie. Sunt 26 de intrebari in fiecare chestionar , vei gasi intrebari din mecanica, din masurile pentru acordarea primului ajutor, din conducerea ecologica, intrebari cu imagini, cu indicatoare si marcahe rutiere. Este extrem de important sa le parcurgi pe toate ca sansele tale de reusita sa fie mai mari. Invatand asa cum este recomandat vei reusi sa iei examenul inca din prima incercare. Important este sa citesti cu atentie intrebarea si toate raspunsurile deoarece este posibil ca o intrebare sa aiba mai multe raspunsuri.

Mai ai si butonul “ raspund mai tarziu “ pe care il poti folosi ori de cate ori nu stii exact raspunsul.  Este important sa ai rabdare cu tine si sa iti aloci timpul necesar pentru a putea intelege logic raspunsurile si ce este de facut in fiecare caz.

Acest mediu de invatare este alert si este recomandat deoarece nu iti ocupa mult timp. Poti face aceste chestionare auto ori de cate ori ai putin timp liber si te poti concentra. Pentru a invata asa cum este recomandat trebuie sa iti aloci cam 15 minute zilnic pentru invatare doar asa vei avea siguranta ca vei promova examenul. In plus la toate chestionarele efectuate acasa trebuie sa iei punctajul maxim pentru ca doar asa vei avea siguranta ca la examenul propriu zis nu vei mai gresi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*