Linii de gătit de ultimă generație tehnologică pentru bucătării profesionale spațioase

Linia de gătit 900 oferită de către TC Romania include o gamă extinsă de echipamente pentru bucătăriile profesionale.

De ce să alegi linia gastronomică 900?

Combinând în mod fericit funcționalitatea cu un design minimalist, dar extrem de plăcut, este alegerea perfectă pentru orice restaurant de top.

Linia gastronomică 900 de la TC Romania include echipamente moderne cu o adâncime standard de 90 cm, ideale pentru dotarea unor bucătării spațioase. Proiectarea inteligentă, modulară, a diverselor componente, vă vor ajuta ca să alcătuiți un puzzle complet, perfect pentru gătirea specialităților cuprinse în rețetarul unității dvs. horeca. Dotările de gătit se caracterizează nu doar prin ușurință în exploatare, printr-o mare productivitate, ci și prin tehnologiile de vârf care asigură un consum redus de energie, fiind eco-friendly. 

Iată de ce, pentru oricine dorește să aibă parte de niște aparate gastronomice de ultimă oră în bucătăria profesională pe care o deține, o astfel de linie modulară de echipamente culinare ce se îmbină perfect într-un tot unitar, reprezintă cea mai fericită alegere.

Principalele avantaje ale achiziționării dotărilor din linia de gătit 900

durabilitatea deosebită datorită materialelor de calitate superioară din care sunt realizate echipamentele de bucătărie respective;

ușurința în utilizare a diverselor piese ce compun ansamblu ales;

echipamente gastronomice modulare versatile, putând fi utilizate pentru realizarea unor preparate gastronomice extrem de diverse;

ergonomia deosebită pe care linia gastronomică 900 o are, în afară de faptul că permite economisirea spațiului dintr-o bucătărie profesională, deoarece este foarte compactă, preîntâmpină și accidentele de muncă;

sunt ușor adaptabile în orice bucătărie de restaurant, fiind un ansamblude module culinare profesionale inteligent proiectate;

se pot curăța ușor,deoarece echipamentele ce compun linia de gătit 900sunt realizate din oțel inoxidabil și au un design rotunjit ce se pretează la o igienizare foarte bună, deoarece nu se acumulează reziduuri alimentare în colțuri; 

modulele ce alcătuiesc ansamblul pot să fie instalate atât grupat, pe două rânduri lipite, sub formă de pătrat sau dreptunghi, (dacă se alege soluția de poziționare centrală pentru economie de spațiu), dar și în linie, mai ales dacă se așează lângă un perete al bucătăriei profesionale.

Pentru bucătării profesionale mai mici puteți alege linia gastronomică 600 sau 700!

TC Romania are în ofertă nu doar linia de gătit profesională 900, destinată bucătăriilor mari, dar și alte două categorii de linii: 600 și 700.

Aceste valori, 600, 700 sau 900 se referă la adâncimea echipamentelor în cauză măsurată în mm. Așadar nu este vorba de niște dotări fixe ca tipuri de echipamente, ci doar de unul dintre criteriile de măsurare.

Fiecare antreprenor știe mai bine decât oricine de ce dotări are nevoie în bucătăria profesională, iar pentru ca ele să fie armonios amplasate, adâncimea este principalul criteriu de achiziție.

În rest, în raport de preparatele culinare pe care angajații le realizează, se pot comanda diverse dotări: mese de lucru pe banc, suporturi deschise sau închise (cu ușă) și/sau sertare, mașini de gătit electrice cu plite, mașini de gătit cu arzătoare, mașini de fiert paste electrice, spălătoare cu robinet pe banc, echipament Bain Marie electric,  grătare electrice sau grill-uri pe gaz, fripteuze electrice, grătare cu rocă vulcanică, cuptoare cu convecție, mașini de gătit electrice cu plite și cuptor electric, tigăi basculante pe gaz, marmite pe gaz sau electrice, mașini de gătit electrice cu plite separate sau unite și cuptor static sau cu convecție etc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*