Cele mai iubite jucării pentru copii

cadou aniversare 1 an

Fiecare copil are (și va avea întotdeauna) o jucărie preferată. Indiferent că este vorba despre un ursuleț sau o zornăitoare, o mașinuță sau o păpușă, copiii interacționează, își fac prieteni și se atașează de jucării chiar mai mult decât adulții de achizițiile personale. Ei bine, este și normal, dat fiind faptul că abia acum descoperă pentru prima oară diversele emoții și sentimente. Cu toate acestea, atunci când suntem invitați la un eveniment important din viața unui bebeluș, nu de puține ori ne este dificil să găsim un cadou potrivit. De aceea, am realizat următorul top cu cele mai iubite jucării pentru copii, cu ajutorul cărora nu vei da greș!

Jucării interactive pentru minți sclipitoare

Nimic nu stârnește mai mult curiozitatea (și provoacă mai tare intelectul) decât jucăriile. În cazul bebelușilor, elementele interactive se numără printre preferatele lor. Așa se face că există pe piață, la ora actuală, jocuri potrivite pentru a îmbunătăți atât dexteritatea, cât și nivelul de atenție. Multe dintre modelele expuse sunt ideale pentru a le oferi pe post de cadou aniversare 1 an. În plus, formele geometrice au un loc aparte în curiozitatea celui mic.

Pernele multifuncționale – relaxante și utile

Chiar dacă nu se numără printre jucăriile adorate de cei mici atunci când se joacă, pernele multifuncționale sunt cei mai buni prieteni în timpul somnului. Mulțumită materialelor rezistente dar extrem de plăcute la atingere, copiii se pot odihni în liniște oriunde își doresc.

Trenulețele Thomas și prietenii săi

Dacă ai văzut cel puțin o dată desenele cu trenulețul Thomas, vei înțelege cu siguranță de ce se numără printre preferatele micuților. Iar atunci când îl au în propria casă, copiii vor fi cu adevărat fericiți și împliniți. Pentru a te asigura că îl achiziționezi la momentul oportun, asigură-te că acesta are între 2 și 3 ani. Deseori, atât băiețeii, cât și fetițele vor fi extrem de atrași de povestea magică din spatele trenulețului – cât și de cea ecranată prin desenele animate.

Labirint magnetic din lemn

Îți dorești o jucărie pentru micuțul tău, capabilă să îl mențină ocupat o perioadă lungă? Labirintul magnetic din lemn este alegerea ideală. Pe scurt, jocul are în vedere mișcarea și aranjarea biluțelor, folosind culoarele labirintului și utilizând bagheta care este prevăzută cu un capăt magnetic. Astfel, cei mici își dezvoltă atât dexteritatea, cât și creativitatea. Pe de altă parte, jocul are în vedere concentrarea atenției pe o anumită sarcină, în așa fel încât copilul să o poată duce până la final.

Construcții magice cu MagMagic

Fiind un joc atât pe placul copiilor, cât și antrenant pentru adulți, MagMagic antrenează intelectul celor care se joacă. Principalul scop al acestuia este de a lipi piesele între ele, până când din combinația acestora se obțin forme diverse. În timpul activității sunt solicitate atât imaginația, cât și strategia jucătorului. În ceea ce privește copiii, MagMagic este foarte util – antrenând creativitatea și oferind oportunitatea părinților de a se juca cu micuții lor, obținând forme de interes pentru amandoi.

Pe piață, MagMagic se găsește la prețuri și modele variate – în principal, în funcție de numărul de piese existent. Opțiunile diferă, însă unul dintre cele mai comune jocuri de acest fel vine cu 30 de piese în pachet.

Jucăriile celor mici sunt importante pentru ei, atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere practic. În calitate de părinte, este de datoria noastră să le facem rost de jucării educative, care să le capteze atenția și să le antreneze curiozitatea mult timp de acum încolo. Alege cele mai iubite jucării și bucură-te de timpul liber, în fiecare zi!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*