Cele mai frecvente greșeli pe care trebuie să le eviți atunci când îți amenajezi bucătăria

bucatarii moderne facute la comanda
KuechenTreff.ro

Bucătăria nu este doar locul unde pregătim mâncarea: este locul unde întreaga familie se reunește pentru a lua masa și pentru a petrece timp împreună, locul unde ne relaxăm la o ceașcă de cafea sau ceai cu prietenii, iar uneori este locul unde ne primim musafirii. Prin urmare, felul în care amenajăm această cameră trebuie să fie atât funcțional, cât și atrăgător din punct de vedere estetic. Pentru a crea o bucatarie moderna și totodată un spațiu plăcut și pe deplin funcțional, există câteva principii de design pe care nu ar trebui să le ignori.

Specialiștii în design denumesc spațiul dintre chiuvetă, aragaz și frigider ”triunghiul bucătăriei”, pentru că în acea zonă se desfășoară cea mai intensă activitate. Dintre toate elementele din bucătărie la chiuvetă vei petrece cel mai mult timp.

In orice bucătărie există spațiu trebuie doar să-l observi!

Spațiile de depozitare nu sunt de neglijat. De obicei, bucătăria trebuie să adăpostească o mulțime de lucruri: de la alimente până la ustensile și produse electrocasnice. Este o misiune grea să găsești loc pentru toate acestea și să le păstrezi la îndemână. Dacă bucătăria ta este mică, poți opta pentru corpuri suspendate mai înalte. De asemenea spațiul rămas gol dintre tavan și rafturi sau spațiul de deaspura frigiderului poate fi folosit ca spațiu de depozitare. Recomandarea specialiștilor este să-ți achiziționezi mobila de bucatarie la comanda. Spre exemplu, KuechenTreff.ro este un magazin care face numai mobila de bucutarie la comanda si partea cea mai interesantă este că ține cont de dimensiunile și dorințele clientului. Mobila de bucatarie la comanda te scutește de lungile căutări prin tot felul de magazine și elimă riscul că ai putea găsi ceva nepotrivit.

Un alt lucru extrem de important este să nu neglijezi spațiile de lucru. Lipsa spațiului de lucru este o altă problemă fecventă în design-ul bucătăriei. Existența unui blat, precum și a electrocasnicelor este vitală într-o bucătărie. Într-o bucătărie în formă de L, obținerea unei suprafețe plane cât  mai mari se poate face prin adăugarea unui mic bar sau a unei insule.

Intr-o bucatarie moderna lumina este extrem de importantă!

Lumina este foarte importantă într-o bucătărie și asta nu doar pentru design, ci și pentru siguranță, mai ales că în bucătărie folosești tot felul de ustensile. Aici trebuie să conferi multă lumină. Spre exemplu, poți pune corpuri de iluminat suspendate deasupra zonelor ce necesită atenție specială, cum ar fi aragazul sau chiuveta. Poți adăuga spoturi și în dulapurile suspendate.

De evitat sunt și noțiunile ce țin de mobilier. Recomandate sunt texturile ușor de întreținut. Pentru scaune şi canapele, alegeţi tapiserii din piele sau imitaţie de piele sau obiecte ce pot fi accesorizate cu huse care se pot scoate şi spăla la maşină.

Pentru a-ți crea bucătăria visurilor tale, o bucatarie moderna și totodată un loc cald și primitor înceracă să-ți pui la punct un plan cât mai eficient și bine strucutrat. Fă măsurătorile corecte și optează pentru mobila de bucatarie la comanda. Așa vei obține exact ce îți dorești. KuechenTreff.ro este magazinul de mobilă care lucrează numai pe comandă. Mobila de calitatea germană te asigură atât de undesign reușit cât și de o mobilă de foarte bună calitate!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*