Alegerea pilelor de unghii ideale

Pentru a avea unghii frumos modelate si usor de intretinut ai nevoie de o pila profesionala de unghii. Daca vrei sa ai o forma patrata a unghiilor tale atunci poti sa faci acest lucru daca ai degetele lungi. Daca ai degetele scurte iti recomandam sa ai o forma rotunda a unghiilor tale.

Prin ingrijirea constanta a unghiilor tale te asiguri ca vei avea o manichiura frumoasa si eleganta tot timpul. Indiferent ca iti faci tu unghiile acasa sau mergi la salonul de manichiura, trebuie sa inelegi cateva aspecte importante. De exemplu, pilele de unghii Janet-Nails sunt accesorii de nelipsit din trusa de manichiura a oricarei doamne si domnisoare.

De aceea este important sa alegi o pila de unghii potrivita pentru orice tip de unghie si sa o folosesti fara retineri de cate ori ai nevoie tu.

Pe piata din Romania sunt pile de unghii cu diverse grade de granulitate care sa iti permita scurtarea, netezirea sau lustruirea unghiilor tale. De multe ori ne rupem din greseala o unghie fie la job fie in vacanta, iar cu ajutorul pilei potrivite putem salva restul unghiei. Astfel este necesar sa ai in trusa de manichiura sau poseta pila potrivita.

Este foarte usor sa dai o forma frumoasa unghiilor tale cu instrumentele de manichiura ideale si potrivite. Unghiile tale trebuie sa aiba aspect elegant si ingrijit tot timpul pentru a fi in centrul atentiei. Poti sa iti faci singura manichiura, sa o intretii si sa o scoti in evidenta daca ai ustensilele ideale.

Pilele de unghii se pot alege dupa forma – ovala, dreapta, semiluna. In functie de forma pe care vrei sa o dai unghiei tale.

Pe langa asta gasim pe piata si pile de diverse marimi si grosimi. Ele se aleg dupa preferinte.

Cel mai important este sa alegem pila de unghii dupa abrazivitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*