Ce personalitate ai în funcție de culorile purtate?

rochie

Culorile pe care le porți îți reflectă personalitatea, însă tendințele din modă îți pot influența dorințele. Hai să descifrăm împreună în ce măsură o nuanță de rochie îți descrie personalitatea. De asemenea, vei vedea cum poți să influențezi prima impresie prin intermediul cromaticii.

Negru

Deși hainele sunt o extensie a personalității noastre, negrul este cea mai des întâlnită non culoare din garderoba femeilor. În acest caz se aplică regula că se asortează la orice și este o zonă sigură, cu ajutorul căreia nu poți da greș. Uneori, poate ai  ales să cumperi rochii elegante negre deoarece acestea par scumpe, chiar dacă ai achiziționat-o de la reduceri dintr-un magazin simplu. Astfel, această non culoare se aseamănă cu stilul și simplitatea. Negrul semnifică putere și seriozitate. De cele mai multe ori, alegerea unei rochii de zi neagre se face pentru te integra social, trecând aproape neobservată în zilelele în care toată lumea este pe grabă spre locul de muncă.

rochii elegante

Albastru

Este reprezentat de echilibru, loialitate și încredere. Este o culoare în spectrul cromatic, nefiind obținut prin amestecarea altor culori. Aceasta se regăsește în garderoba persoanelor loiale și care caută stabilitate în viața lor din orice punct de vedere. Însă, dacă alegi o rochie în nuanța albastru electric acest lucru poate sugera despre tine că ești plină de viață și îndrăzneață.

rochii elegante

Auriu

Simbolizează bogație și înțelepciune, însă în anumite cazuri poate semnifica și nevoia intensă de a te face remarcată. Combinația cromatică pe care o realizezi poate influența percepția oamenilor despre tine.

rochii elegante

Verde

Dacă ai în permanență idei noi și proiecte care să te țină ocupată, cu siguranță ai o garderobă plină de rochii pe această culoare. Verdele semnifică bunătate, energie și prospețime. Combinația de mai multe elemente verzi în nuanțe diferite este în tendințe anul acesta, tocmai pentru că se adresează persoanelor care vor sunt practice și energice.

rochii de zi

Bleumarin

Ești o persoană onestă și de cele mai multe ori cea mai înțelegătoare din grupul tău de prieteni? Ai garderoba plină de bleumarin? Cu siguranță, deoarece bleumarinul semnifică cunoaștere, integritate și amabilitate.

rochii elegante

Roșu

Această culoare este reprezentativă pentru persoanele pasionale, energice din fire. Roșul semnifică energie și pasiune, însă uneori poate lua și conotații negative, în funcție de croiala pe care rochia o are.

rochii elegante

Alb

Nu este o non culoare îndrăgită de toate femeile, dar dacă ești cunoscută pentru atenția deosebită la detalii și tinzi spre perfecțiune, atunci cu siguranță iubești albul. O altfel de rochie semnifică puritate, clasă, dar și rafinament. Alegând o croială clasivă, vei da dovadă întotdeauna de stil.

rochii elegante

Chiar dacă toate femeile au în garberobă o gamă diversificată de culori, personalitatea este determinată de nuanța predominantă. De asemenea, am ales o cromatică clasică, care nu se lasă prea mult influențată de tendințele actuale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*