Cauți o vacanță ieftină și frumoasă? Bulgaria e destinația potrivită!

Vecinii noștri bulgari au devenit tot mai interesanți pentru români în ultimii ani, asta datorită prețurilor decente și a plajelor frumoase și cochete. În 2022 poți să îți organizezi un concediu aproape de acasă, beneficiind de ofertele atractive ale agențiilor de turism.

Dacă vrei să ai parte de un concediu în timpul verii și să te bucuri de temperaturi ridicate în timp ce te răcorești în apa mării, Bulgaria este o destinație care cu siguranță va fi pe măsura așteptărilor tale, mai ales dacă nu dispui de un buget mare – necesar pentru vacanțele exotice de lux.

Vacanțe pe litoral pentru întreaga familie

            Pentru a petrece un timp memorabil împreună cu toată familia poți să consulți Oferte Vacanță & Sejur Bulgaria și poți alege pachetele care se încadrează în bugetul tău și care, în același timp, corepund nevoilor pe care le ai. Vei vedea că locațiile de cazare din Bulgaria oferă facilități atât pentru cupluri, cât și pentru familii cu copii sau grupuri mai mari.

            Copiii se pot distra în parcuri de distracție sau la locurile de joacă de la hotel ori de pe plajă, în timp ce părinții se bucură de o masă delicioasă la unul dintre numeroasele restaurante de pe plajele din Bulgaria.

Cele mai frumoase plaje din Bulgaria

            Cu deschidere la Marea Neagră, Bulgaria a devenit o destinație turistică dorită de cei care vor să aibă parte de un concediu din care să nu lipsească relaxarea, dar nici distracția. Cea mai populară plajă din zonă este plaja Nisipurile de Aur, o locație care se numără printre preferatele turiștilor datorită serviciilor impecabile, a prețurilor rezonabile și a nisipului fin. Plaja este înțesată de localuri în care te poți adăposti de soare ori de câte ori dorești.

            Plaja din Albena este la o distanță relativ de scurtă de București, fiind situată la aproximativ 250 de kilometri de capitala României. Această plajă este recunoscută pentru frumusețea ei și pentru prețurile decente.

            În cazul în care ești în căutarea unei plaje destinată petrecerilor, Cacao Beach este locul potrivit pentru tine. Vei descoperi aici evenimente la care participă artiști de renume internațional.

            O altă zonă ce merită vizitată dacă decizi să îți petreci concediul în Bulgaria este orașul Nessebar, una dintre cele mai vechi așezări din Europa. Dacă alegi să vii aici pentru o vacanță în unul dintre orașele cu istorie de pe continent vei fi impresionat de plajele cu adevărat superbe, cu nisip fin și apă cristalină.

            La prețuri accesibile poți să ai parte de o vacanță reușită, chiar în apropierea României. Avantajul principal atunci când îți petreci concediul în Bulgaria este că vei reuși să ai parte de experiențe cu adevărat frumoase fără să cheltui sume impresionante pe alte continente. Consultă ofertele agențiilor de turism și optează pentru pachetul ce ți se potrivește cel mai bine. Vei fi surprins plăcut de calitatea serviciilor oferite, dar și de peisajele frumoase oferite de plajele bulgărești care atrag deja turiști din toată Europa – și nu numai.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*