Care sunt cei mai inalti brazi artificiali pe care ii poti cumpara anul asta?  

Inaltimea bradului reprezinta cel mai important detaliu de care trebuie sa tii cont fiindca brazii artificiali pot fi gasiti intr-o gama extrem de variată ca dimensiune si forma.

Din categoria de brazi artificiali de Crăciun fac parte si acei brazi artificiali înalți, supradimensionati, care sunt potriviti pentru clientii care adora brazii cu o înălțime de 3 sau mai mulți metri, gigantici, ce strălucesc maiestuos în holurile mari de la intrare, in salile de conferinta sau in marile birouri, de fapt, mai bine spus, in toate  camerele cu un tavan înalt.

Un astfel de brad inalt va atrage toate privirile garantat, mai ales datorită aspectului foarte natural oferit de numărul mare de crenguțe 3D, drept pentru care ,în oferta din online exista  variate tipuri și modele de brazi artificiali inalti si foarte înalți.

 Este important ca modelul pe care il alegi sa fie in concordanta si cu inaltimea camerei, in speta, cu locul in care il veti amplasa.

Brazi artificiali inalti anul acesta

Este recomandat sa alegi  brazi artificiali care au o inaltime cu cel putin 20 de cm mai mica decat cea a incaperii in care urmeaza sa fie amplasati. Trebuie sa iei in considerare si faptul ca brazii artificiali dispun in partea de jos si de un suport pentru sustinere, lucru care le mai adauga cativa centimetri in plus. Cei mai multi dintre  cumparatorii actuali  prefera sa achizitioneze brazi artificiali cu inaltimi de minim 1.8 metri dar, daca spatiul iti permite, poti alege si unul ce ajunge  sau depaseste inaltimea de 2.5 metri, facand parte din categoria de brazi artificiali foarte inalti.

Pentru a preveni caderea bradului, trebuie sa te asiguri  ca modelul sta perfect vertical. Daca podeaua prezinta denivelari, este recomandat ca suportul pomului sa vina fixat pe o bucata de placaj pentru a sta pe o suprafata sigura si stabila. 

Daca ai copii mici sau animale de companie, va trebui sa securizezi  bradul fie de perete, fie de o piesa de mobilier… nu este prea placuta surpriza ce ti-o poate pregăti micul tau animal de companie atunci cand este foarte atras de decoratiunea pozitionata chiar în vârful bradului tau.

Sunteti in cautare de brazi artificiali inalti

Indiferent ca iti alegi un brad dintre acei brazi artificiali foarte inalti (500 de centimetri este inaltimea unui brad foarte inalt, dar exista, in online, si variante de 400 sau 300 de centimetri) tot trebuie sa pui pe primul loc in alegerea acestuia stilul care te reprezinta si iti reprezinta locuinta sau sptiul in care il vei amplasa, chit ca este un living, un dormitor  somptuos, o  receptie, un spatiu public sau o intrare fastuoasa.

Pentru a se integra perfect în camera în care te-ai hotărât să îl amplasezi este la fel de importantă si culoarea pe care o alegi. Dacă doreşti un design spectaculos, poţi opta pentru un model de brad alb sau auriu, iar daca vrei sa multumesti pe toata lumea, poti alege o combinatie data de culoarea acestuia originala si de instalația si ornamentele ce il va impodobi. Nu uita, sa pui sub brad si niste cadouri de Craciun deosebite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*