Când simți nevoia de o schimbare, mergi la coafor! Cu programarea te ajută Stailer

Dă-i unei femei pantofii potriviți, iar ea poate cuceri lumea. Nu degeaba există acest citat. Femeile se simt mai puternice ca oricând, mai încrezătoare ca oricând când își fac manichiura sau când își schimbă coafura. Când te simți bine cu tine, se vede!

Pare destul de greu să te organizezi să mergi la salon? Caută un loc liber la coafor Timisoara sau la o sesiune de manichiură la un salon din Iași. Cum să faci asta? Destul de ușor, dacă te bazezi pe Stailer.

Platforma care te trimite la salon în 2 timpi și 3 mișcări

Stailer nu mai este o surpriză pentru nimeni, toată lumea a auzit de ea. Este accesul gratuit la o lungă listă de saloane și hairstylisti din țară. Activă în 41 de orașe ale țării Stailer aduce mai aproape de cei interesați un soi de calendar al programărilor. Află în timp real unde sunt locuri disponibile și ai șansa chiar în aceeași zi să te programezi!

Se poate spune despre Stailer că te trimite la salon în 2 timpi și 3 mișcări. Asta pentru că platforma permite utilizarea sa fără cont. Caută în funcție de oraș, serviciul dorit, dată și ora și filtrul activ din pagină afișează imediat doar acele saloane disponibile. Acestea sunt prezentate cu toate detaliile de interes: durata serviciului, costul acestuia, recenzii ale clienților, fotografii din salon sau cu rezultatele.

Aplicația Stailer este la fel de ușor de folosit

Dacă ai încercat deja platforma, aplicația va părea și mai ușor de folosit. Așadar instaleaza de aici aplicatia Stailer, indiferent ce sistem de operare are smartphone-ul pe care îl ai. Instalarea în sine durează foarte puțin, logarea va fi posibilă și cu datele contului de Facebook. Asta înseamnă că în câteva clipe ești conectat la lista hairstyliștilor și a saloanelor din orașul tău.

La fel de ușor de utilizat ca platforma, aplicația Stailer permite userilor să lase recenzii, să își exprime punctul de vedere sincer, după ce au încercat metoda aceasta de digitalizare. Cei care ajung la un salon și sunt la prima lor experiență, ar dori să știe că și alții au avut parte de servicii de calitate. O notă de încredere în plus nu strică niciodată.

Cât te costă experiența Stailer?

Nimic. De fapt câștigul este altul, cel de a salva timp și energie doar căutând. Așa este, în lumea modernă în care trăim unii încă merg pe varianta clasică de a suna la salon și de a aștepta confirmări până când alinierea este perfectă: când poate hairstylistul, cosmeticiana, când poate clientul, data și ora convenabile.

Stailer propune să nu ne mai fâstâcim și să pierdem timp. Când simțim că nivelul de energie și încredere în noi este mai scăzut, o vizită la salon poate fi pastila de bine pe care să ne-o dorim. Un mic răsfăț, pentru un mare efect!

Încearcă Stailer, programează-te la unul din saloanele din orașul tău și spune-ne experiența ta!

Contact: support@stailer.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*