Tego de la Mesteru Manole & intrebuintari ale materialului

Ce trebuie sa aflam despre tego

tego

Tego este un material de constructie din folie fenolica si furnir, turnat sub forma de placaj. Vine in doua forme, cu destinatii si scopuri usor diferite. Prin urmare, exista un model utilizat in principal pentru operatiuni de cofrare si decofrare in timpul constructiei timpurii.

Aceasta este una dintre principalele utilizari ale placilor tego. Dar asta nu este tot! Clasificat ca material de constructie, tego este realizat dintr-o serie de straturi continue de furnir. Sunt lipite impreuna cu o rasina speciala. Scandurile sunt realizate din straturi de lemn de inalta calitate, cum ar fi plopul si mesteacanul. Scopul principal este prevenirea alunecarilor de teren prin asigurarea unui plus de siguranta. In plus, aceste placi de tip tego sunt folosite pentru acoperirea podurilor pentru vehicule grele si pentru amenajarea zonelor de joaca pentru copii.

Tego – un material antiderapant

Pentru ca protejeaza transportul de alunecare, si pentru ca protejeaza suprafata pe care este montat, tego este adesea folosit pentru zincarea suprafetelor masinilor care transporta marfuri si masini.

Datorita principalului material care il compune, lemnul de plop de cea mai inalta calitate, tego-ul are un finisaj lucios, care nu il impiedica sa-si livreze performanta principala, riscul de alunecare atunci cand este folosit in zone cu risc crescut.

Alege marimea potrivita pentru o mare varietate de tego

Datorita dezvoltarii tehnologiei, acum puteti comanda tego si online. Veti gasi o mare varietate de dimensiuni din care puteti alege dimensiunea de care aveti nevoie pentru a realiza forme de turnare pentru beton pentru a completa anumite suprafete deja betonate sau pentru a acoperi anumite zone cu risc mare de alunecare.

Nu uita! Tego este conceput pentru a oferi clientilor multe beneficii unice si importante necesare oricarui proiect! Intra acum online pe mesterumanole.ro si beneficiaza de cele mai bune oferte din online pentru materiale de constructii!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*